Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

Suoramarkkinointi Mega Oy Hämeenlinna

Suoramarkkinointi Mega Oy on yli 30-vuotias, Suomen ja Baltian johtava puhelimitse tapahtuvaan markkinointiin erikoistunut yritys. Toimimme Suomessa 16 paikkakunnalla ja kuulumme Alma Media -konserniin.

Haemme nyt Hämeenlinnan toimistoomme

ILTAVUORON MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat nuorekkaan ja tehokkaan myyjäryhmän menestyksestä iltavuorossa. Keskeisimpiä tehtäviäsi ovat mm. myyjien koulutus, motivointi, rekrytointi sekä monipuoliset tehtävät vaihtelevien myyntikampanjoiden parissa. Valvot, että yrityksen pelisääntöjä noudatetaan tinkimättömästi sekä näytät esimerkilläsi kuinka helppoa myynti on.

Jos olet vastuuntuntoinen ja valmis laittamaan itsesi peliin, voit olla etsimämme henkilö. Kaupallinen koulutus, telemarkkinoinnin tunteminen ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä auttavat varmasti tehtävässä onnistumisessa. Tärkeimpänä näemme kuitenkin asenteesi, osaamisesi ja positiivisen persoonasi: ymmärrät mitä myynnissä menestymiseen vaaditaan, olet luotettava, määrätietoinen, innostut ja innostat muita. Ilmaiset itseäsi hyvin kirjallisesti sekä suullisesti eikä sormesi mene suuhun tietotekniikan kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja palkitsevan työn kannustavassa työympäristössä, ison organisaation tuen ja laadukkaat työkalut. Kun menestyt, sinulla on hyvät ansaintamahdollisuudet ja kehittymismahdollisuudet myös jatkossa.

Kiinnostuitko?

Lue lisää: sm-mega.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Janette Mansikkaharju, puh. 040 647 3920.


Toimi nopeasti, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!
WWW-osoitehttp://www.sm-mega.fi
YhteystiedotLisätietoa tehtävästä antaa arkisin yhteyspäällikkö Janette Mansikkaharju puh. 040 647 3920
Työpaikan osoitePalokunnankatu 6, 13100 HÄMEENLINNA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasop.mukaan
Työaikailtatyö, osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.08.2019
Jätä hakemusLähetä hakemus sekä CV:si keskiviikkona 28.8.2019 mennessä janette.mansikkaharju@sm-mega.fi
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10062074

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin