Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakashankkija ETÄTÖITÄ HOX!

Superior Sales Oy Tampere

Palkkaamme 4 uutta asiakashankkijaa ETÄTÖIHIN toimeksiantajiemme uusien projektien johdosta. Työssäsi pääset vastaamaan toimeksiantomme svk:n terveystuotteiden asiakkuuksista. Ja nyt saamamme uuden projektin työtä tarvitsemme uusia työntekijöitä. Meillä on mahdollista tehdä työt täysin etänä.

Koulutamme kaikki uudet työntekijät, joten aikaisempaa työkokemusta et tarvitse. Alan parhaat välineet mahdollistavat tehokkaan työskentelyn.

Tarjoamme reilun palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksista. Kokoaikainen asiakashankkija tienaa aina vähintään 1500€/kk ja jopa 3000€/kk. Tämän lisäksi järjestämme kilpailuja ja erilaisia illanviettoja ja muita virkistäytymisiä. Odotamme työntekijältä sitoutuneisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa, ja positiivista sekä itsenäistä asennetta.

Jos kiinnostuit niin laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: tampere@superiorsales.fi tai soita suoraan Konsta Tuonoselle numeroon 0505818880 tai hae lomakkeen kautta osoitteessa https://superiorsales.fi/jata-hakemus/
WWW-osoitehttp://www.superiorsales.fi
YhteystiedotKonsta Tuononen, 050 581 8880, tampere@superiorsales.fi
Työpaikan osoiteKauppakatu 3 B 20, 33200 TAMPERE
PalkkausPohja + Provisio + Bonukset
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, sopimuksen mukaan väh. 15h/vko
Työn kesto3 - 6 kk, tai sop. mukaan
Haku päättyy15.07.2020 klo 23:00
Jätä hakemusHakulomake: www.superiorsales.fi
CV:n kanssa sähköpostiin vapaamuotoisena: tampere@superiorsales.fi
Ilmoitus jätetty04.07.2020
Ilmoitusnumero10392478

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin