Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasvastaava (KESÄTYÖ)

Superior Sales Oy Joensuu

Pokaa itsellesi kaupungin paras kesätyö!

Etsimme nyt kahdeksaa asiakasvastaavaa kesätöihin Superior Salesin Joensuun uuteen viihtyisään toimistoon. Superior sales on 2020 luvulle päivitetty moderni ja vakavarainen markkinatalo, joka etsii toimeksiannoille ratkaisut niin asiakaspalvelu- kuin myyntehtävissä. Laajenamme toimintaamme muutettuamme juuri uusiin viihtyisiin tiloihin ja etsimme nyt vuoden 2020 kesätyöläiset!

Tehdään yhdessä, menestytään yhdessä!
Suomen kovimmat kenttäkouluttajat ja ammattitaitoinen tiimi takaa sinulle menestymiseen riittävät välineet sekä huippuilmapiirin, jossa tehdään hommat yhdessä!
Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Tehtävänäsi on hoitaa toimeksiantojemme monipuolisia asiakaspalvelu- sekä myyntitehtäviä yhdessä toimiston muun henkilökunnan kanssa. Toimisto on jaettu eri tiimeihin ja toimeksiannoittain.

Sinut kouluttaa ja perehdyttää alan kovimmat ja menestyneet kenttäkouluttajat, joten voit olla varma, että opit tekemisen nykyaikaisilla välineillä ja tavoilla. Koulutuksen jälkeen sinua valmennetaan jatkuvasti ja tiimeillä on aina yhteiset tavoitteet sekä työtä tehdään porukalla.

Kokoaikaiset asiakasvastaavat tienaavat 1720-2250 € kuukaudessa työtunneista riippuen.

Järjestämme kesän aikana paljon erilaisia kilpailuja kesätyöläisille, pääset kilpailemaan upeista palkinnoista ja työskentelet kokeneen tiimimme kanssa.

Työt alkavat heti kesäkuun ensimmäinen päivä, tai voit aloittaa jo aiemmin toukokuussa jos erikseen niin sovitaan, esimerkiksi osa-aikaisena.

Meillä on enemmän töitä kuin tekijöitä eli mikäli haluat tienata ole ripeä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen joensuu@superiorsales.fi , tai soita Rikulle 045 162 7579. Kesätyö paikat täyttyvät nopeasti ja haastattelemme hakiat hakemusten saapumisjärjestyksessä.
WWW-osoitehttp://www.superiorsales.fi
YhteystiedotRiku Lotvonen, 045 162 7579, riku.lotvonen@superiorsales.fi
Työpaikan osoiteTorikatu 29A, 80100 JOENSUU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.06.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, 1720€-2250€/kk työtunneista riippuen
Haku päättyy29.02.2020
Jätä hakemusjoensuu@superiorsales.fi
Ilmoitus jätetty19.01.2020
Ilmoitusnumero10231787

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin