Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasvastaava - Oppisopimus

Superior Sales Oy Turku

Etsimme nyt neljää nuorta tai alanvaihtoa suunnittelevaa opiskelemaan itselleen uuden ammatin oppisopimuksella Superior Salesin Turun toimistolle. Superior sales on 2020 luvulle päivitetty moderni ja vakavarainen markkinatalo, joka etsii toimeksiannoille ratkasut niin asiakaspalvelu kuin myyntehtävissä.

Tehdään yhdessä, menestytään yhdessä!
Suomen kovimmat kenttäkouluttajat ja ammattitaitoinen tiimi takaa sinulle menestymiseen riittävät välineet sekä huippuilmanpiirin, jossa tehdään hommat yhdessä!
Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Tehtävänäsi on hoitaa toimeksiantojemme monipuolisia asiakaspalvelu- sekä myyntitehtäviä yhdessä toimiston muun henkilökunnan kanssa. Toimisto on jaettu eri tiimeihin ja toimeksiannoittain.

Sinut kouluttaa ja perehdyttää alan kovimmat ja menestyneet kenttäkouluttajat, joten voit olla varma, että opit tekemisen nykyaikaisilla välineillä ja tavoilla. Koulutuksen jälkeen sinua valmennetaan jatkuvasti ja tiimeillä on aina yhteiset tavoitteet sekä työtä tehdään porukalla.

Meillä työviikko on 40 tuntia, työtä voit tehdä niin aamu- kuin iltavuorossa.

Tarkoitus on, että käyt itsellesi asiakasvastaavan töiden ohessa liiketoiminnan perustutkinto, tai kansankielellä merkonomin paperit. Kokoaikaiset asiakasvastaavat tienaavat 1920-2450 € kuukaudessa työtunneista riippuen.

Hyvän palkkauksen lisäksi meille on tärkeää se, että kun hoitaa työnsä hyvin, niin jää käteen muutakin kuin lämmin käden puristus ja tästä syystä järjestämme työntekijöillemme jatkuvasti erillaisia virkistystapahtumia työnohella ja sen ulkopuolella.

Meillä on myös hyvät mahdollisuudet luoda uraa. Tarjoamme selkeitä urapolkuja aina toimistopäällikkyyteen asti aina sopivien ihmisten löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit laita vapaamuotoinen hakemus otsikolla "Asiakasvastaava - Oppisopimus" osoitteeseen rekrytointi@superiorsales.fi tai soita Villelle 045 1611 333 Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä
WWW-osoitehttp://www.superiorsales.fi
YhteystiedotVille Huusari, 045 1611 333, ville.huusari@superiorsales.fi
Työpaikan osoiteKauppiaskatu 13 F 148, 20100 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan 1920-2450€/kk
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sop. mukaan
Haku päättyy30.06.2019
Jätä hakemusrekrytointi@superiorsales.fi
Ilmoitus jätetty06.06.2019
Ilmoitusnumero9993217

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin