Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasvastaava

Superior Sales Oy Tampere

Palkkaamme nyt 4 uutta asiakasvastaavaa kokopäiväiseen työsuhteeseen Tampereen kasvavaan toimistoon. Työssäsi pääset vastaamaan toimeksiantomme svk:n terveystuotteiden asiakkuuksista ja pidät niitä yllä moderneilla välineillä. Koronakevät on saanut ihmiset entistä tarkemaksi oman terveyden suhteen ja terveystuotteiden kysyntä on räjähtänyt kasvuun!

Meillä kokoaikaisen asiakasvastaava palkka muodostuu takuupalkasta, provikasta ja bonuksista. Aina vähintään 1680€ kuukaudessa ja aina jopa 3500€ asti työtunneista riippuen, mahdollista hakea myös iltavuoroja.

Meillä on myös mahdollisuus edetä urallasi tiimipäälikköön ja siitä aina toimistopäälliköksi asti. Tarjoamme sinulle hyvän ja nuorekkaan työporukan, jossa pidetään hauskaa töissä. Järjestämme myös erilaisia kilpailuja ja yhteisiä tapahtumia.


Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: tampere@superiorsales.fi tai soita suoraan Konsta Tuonoselle numeroon 0505818880 tai jätä hakemus lomakkeen kautta osoitteessa https://superiorsales.fi/jata-hakemus/
WWW-osoitehttp://www.superiorsales.fi
YhteystiedotKonsta Tuononen, 050 581 8880, tampere@superiorsales.fi
Työpaikan osoiteKauppakatu 3B, 33200 TAMPERE
PalkkausPohja + Provisio + Bonukset
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, tai sop. mukaan
Haku päättyy15.07.2020 klo 23:00
Jätä hakemustampere@superiorsales.fi
Ilmoitus jätetty04.07.2020
Ilmoitusnumero10392480

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin