Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Markkinointiagentti (Kokoaikainen)

Superior Sales Oy Oulu

Palkkaamme Oulun kasvavaan toimistoon nyt 2 uutta myyntiagenttia. Olitpa sitten jo alan konkari tai uusi tekijä, joka haluaa oppia tulevaisuuden myyntitykiksi niin tämä on juuri SINULLE!

Superior Sales on 2020-luvulle päivitetty moderni markkinatalo, jossa töitä tehdään aina parhailla välineillä ja tuotteilla. Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen ja ammattilaisten jatkuvan tuen myymiseen. Teemme yhteistyötä monen kotimaisen toimijan esimerkiksi Suomen vitamiinikeskuksen ja Pohjolan ravintolisätukun kanssa, ja meillä työntekijät pääsevät myymään aina markkinoiden parhaita tuotteita. Koronakevät on saanut asiakkaat entistä tarkemmaksi oman terveyden suhteen ja terveystuotteiden kysyntä on räjähtänyt kasvuun.

Tarjoamme kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen (pohja+provisio+bonukset), johon pääset itse vaikuttamaan omalla työpanoksellasi! Meillä kokoaikainen myyntiagentti tienaa tunneista riippuen noin 1820-2340€/kk toki parhaat reilusti enemmän.

Meillä on mahdollista myös edetä urallasi tiimipäälliköstä aina toimistopäällikköön asti.

Ota yhteyttä: Riku Lotvonen, 045 162 7579, Oulu@superiorsales.fi TAI lomakkeella osoitteessa https://superiorsales.fi/jata-hakemus/
WWW-osoitehttp://www.superiorsales.fi
YhteystiedotRiku Lotvonen, 045 162 7579, Oulu@superiorsales.fi
Työpaikan osoiteTorikatu 23, 6 krs, 90100 OULU
PalkkausPohja + Provisio + Bonukset
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sop. mukaan
Haku päättyy10.07.2020
Jätä hakemusriku.lotvonen@superiorsales.fi
Ilmoitus jätetty04.07.2020
Ilmoitusnumero10392441

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin