Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asumisavustajan määräaikainen toimi, Kauhajoki

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Kauhajoki

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on vammaispalveluissa haettavana 7.8.2020 klo 15.00 mennessä

ASUMISAVUSTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI

Hei Sinä hoiva-alan osaaja! Tule työskentelemään kanssamme ja kehittämään uutta Tuetun asumisen palveluamme.

Haemme Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymäämme (LLKY) asumisavustajaa, jonka tehtäviin kuuluvat vaikeavammaisten henkilöiden avustaminen perushoidossa ja pienimuotoisissa kodinhoidon tehtävissä. Työ tapahtuu asiakkaiden kotona Kauhajoen alueella, joten sinulla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen työhön sekä työjärjestelijän, tiimin muiden

jäsenten sekä vammaispalvelun työntekijöiden vahvan tuen. Käyttöösi saat ajanmukaiset välineet työn tekemiseen ja opastuksen niiden käyttämisessä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoivatyöstä ja henkilöiden avustamisesta. Tärkeintä kuitenkin on, että tulet toimeen itsesi ja muiden kanssa, kykenet itsenäiseen työhön, mutta pärjäät myös ryhmässä, olet luotettava etkä kavahda toisen ihmisen koskettamista tai hygienian hoitoon liittyviä tehtäviä. Hyvä huumorintaju, joustavuus sekä positiivinen asenne ovat plussaa.

Kyseessä on kokopäivätyö, jota tehdään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä (aamu- ja iltavuorot). Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2020 saakka, mutta jatko on todennäköinen. Koeaika on neljä kuukautta ja työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Suupohjan peruspalveluliikelaitoslaitoskuntayhtymämme on savuton työpaikka. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Täytä hakemus ja lähetä se sähköisesti. Hakuilmoituslomakkeen löydät osoitteesta www.llky.fi Meille töihin. Hakemuksia emme palauta. Hakuaika päättyy 7.8.2020 klo 15. Toimi ripeästi, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää, TAP-koordinaattori Carita Lintula, puh. 040 738 2503 tai johtava sosiaalityöntekijä Tarja Seppälä, puh. 050 386 4666 (16.7.2020 alkaen).
WWW-osoitehttp://www.llky.fi
YhteystiedotTarja Seppälä tarja.seppala@llky.fi Carita Lintula carita.lintula@llky.fi
Työpaikan osoitePL 100, 61800 KAUHAJOKI
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy07.08.2020 klo 15:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://llky.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=645&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395837
Työnantajan viite645

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin