Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki, ABC Masuuni

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, ABC Masuuni Karkkila

Sinun tehtäväsi liikennemyymälän kokkina

Olet tiimipelaaja, joka omaa pelisilmää ja tilannetajua yksilöllisen sekä unohtumattoman palvelukokonaisuuden luomiseksi.

Tehtävänäsi on varmistaa, että kaikilla asiakkailla on ravintolasta poistuessaan kotiin viemisiksi ravintolasta hyvä maku ja iloinen fiilis! Toiminnallasi pidät huolen laadukkaasta keittiötoiminnasta sekä siitä, että asiakkaat saavat toiveidensa mukaisia herkkuruokia!

Jos et säikähdä kiireisempiäkään hetkiä ja olet loistava lisä jo ennestään mahtavaan porukkaan, niin älä epäröi laittaa hakemusta tulemaan!

Me tarjoamme

Tavoitteenamme on olla erinomainen ja haluttu työnantaja. Rakennuspalikoitamme tähän ovat peruspalkan lisäksi tulospalkkiot, jonka piiriin kaikki työntekijämme kuuluvat. Lisäksi panostamme työn sujuvuuteen, hyvään työilmapiiriin ja työhyvinvointiin. Meillä on laajat ja kattavat henkilöstöedut sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisensa kehittämiseen ja urapolkuihin Suomen suurimman työllistäjän palveluksessa.

- Työaika: 30h/vko
- Työn kesto: vakituinen
- Työt alkavat: sopimuksen mukaan

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi jo tänään!

Odotamme sinulta

- Reipasta asiakaslähtöistä asennetta
- Joustavuutta
- Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
- Hygieniapassia

Lähde: sok.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin