Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kauneudenosaston Myyjä, Sokos Lohja

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Kauppa, Sokos Lohja Lohja

Haemme Myyjiä Sokos Lohjan uuteen ja upeaan syksyllä avautuvaan tavarataloon vakituiseen työsuhteeseen. Työtunnit on mahdollista sopia 10-30 h / vko välillä. Etsimme uuteen tavarataloomme kauneudenosastolle energisiä myyjiä. Intohimosi on seurata alan uusia trendejä ja inspiroida asiakkaita kaikissa kohtaamisissa.

Sokos kauneudenosastomme tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikan huippumerkkejä, tuoksuja, hiustenhoitotuotteita, päivittäiskosmetiikkaa sekä terveystuotteita. Naisten ja miesten muodista löytyvät upeat muodin brändit, koskien asusteita, laukkuja, pukeutumista, kenkiä kuin alusvaatteitta. Kodin osastolta löytyvät mm. kodin tekstiilien, kattamisen ja sisustamisen tuotealueet.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tiimityöskentelijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hymy tulee sinulta luonnostaan ja sinulla on positiivinen asenne. Nautit tekemisen meiningistä, asiakaspalvelusta ja vaihtelevista työpäivistä. Sinulla on myös aito halu ja kyky palvella asiakkaita ja yhdessä asiakkaan kanssa löytää heille kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Olet tiedonjanoinen ja pidät uuden oppimisesta. Sinulta löytyy tarvittaessa joustavuutta ja pystyt mukautumaan myös arjen muuttuviin tilanteisiin.

Tärkeimpänä pidämme iloista, energistä ja intohimoista otetta myyntityöskentelyyn ja asiakaspalveluun. Olethan valmis työskentelemään määrätietoisesti omien ja koko tiimin tavoitteiden eteen. Aiempi työkokemus myyntityöstä katsotaan eduksi sekä sinulla on mahdollisuus työskennellä tarvittaessa myös muissa alueen toimipisteissä.

Haluamme todella, että asiakkaat kokevat itsensä aina tervetulleeksi Sokos tavarataloomme ja intohimomme on auttaa, inspiroida ja opastaa heitä löytää juuri heidän toiveidensa mukaisen kokonaisvaltaisen kauneuden, muodin ja kodin maailman. Tunnistitko itsesi? Tuo mukanasi intohimosi kattavaan brändivalikoimaamme ja me tuemme sinua oppimaan kanssamme uutta, joka päivä.


· Hakijoilta toivoisimme estenomin, kosmetologin, kosmetiikkaneuvojan, parturi- ja kampaajan, meikkaaja- ja maskeeraajan, fytonomin koulutustaustaa tai voit olla myös kyseisten alojen opiskelija

· Odotamme myös sinulta intohimoa tehdä asiakasmeikkejä ja kokeiluja, joiden avulla inspiroimme asiakkaitamme alan uusimpiin trendeihin


Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja esimiehen tuen. Saat myös käyttöösi suuren organisaation kouluttautumismahdollisuudet ja hyvät henkilöstöedut. Tässä tehtävässä et pääse vain mielenkiintoiseen ja haastavaan työhön Suur-Seudun Osuuskaupalla, pääset myös mukaan vähittäiskaupan muutokseen, uudistuvaan sekä vastuulliseen S-ryhmään ja avaamaan kokonaan uutta tyylikästä Sokos Tavarataloa.

Sokos Lohja on savuton työpaikka.

Lähde: sok.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin