Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Parhaan palvelun ammattilainen, Lähi-ABC Tytyri

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Lähi-ABC Tytyri Lohja

Peukuttavan palvelun ammattilaisena sinun

Ensisijaisena tehtävänäsi on huolehtia asiakkaista ja heidän tyytyväisyydestään. Palvelet asiakkaita huolellisesti ja ripeästi, sekä tunnet tuotteet ja palvelut. Tehtäviisi kuuluu myös omalta osaltasi pitää liikennemyymälän eri alueet siisteinä, sekä huolehtia tuotteiden saatavuudesta, esillepanosta ja laadusta. Tehtäviesi lisäksi pystyt toimimaan työympäristössä, jossa tilanteet voivat muuttua nopeastikin ja osaat priorisoida tehtäviä tärkeyden ja kiireellisyyden mukaan.

Kokemus tai koulutus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on iloinen ja reipas ote, sekä aito halu asiakaspalveluun! Älä siis epäröi, vaan hae paikkaa heti!

Me tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, mahdollista on myös työskennellä eri toimipisteissä osaamistesi mukaan. Henkilökuntaan kuuluvat saavat S-ryhmän loistavat henkilöstöedut ja mahdollisuuden päästä mukaan erilaisiin ammattitaitoasi kehittäviin koulutuksiin, joiden avulla voit laajentaa osaamistasi ja työtehtäviäsi.

- Työaika: Osa-aikainen, 20h/vko
- Työn kesto: Vakituinen
- Työt alkavat sopimuksen mukaan

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Odotamme sinulta

- Reipasta asiakaslähtöistä asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Joustavuutta
- Oma-aloitteisuutta
- Vastuunottokykyä
- Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
- Vähintään 18 vuoden ikää
- Hygieniapassia

Lähde: sok.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin