Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Parturi-kampaaja, Prisma Halikko Parturi-kampaamo

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, Prisma Halikko, Parturi-kampaamo Salo

Parturi-kampaajana seuraat trendejä. Haluat suositella asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja tarjota heille unohtumattomia kokemuksia. Ehdotat rohkeasti vaihtoehtoja, osaat nähdä palvelun asiakkaan silmin ja toimit aktiivisesti laadukkaan palvelun takaamiseksi. Voit olla alaa opiskeleva, vasta valmistunut tai jo alalla kannuksia hankkinut, mikäli asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia, laitathan hakemuksesi meille!

Me tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä muissakin SSO:n parturi-kampaamoissa, mutta myös muissa toimipisteissämme omien toiveidesi mukaan. Pääset mukaan erilaisiin osaamistasi kehittäviin koulutuksiin sekä osaksi SSO:n innostavaa työilmapiiriä. Meillä SSO:lla ja S-ryhmässä on loistavat ja kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten haethan paikkaa jo tänään!

Lähde: sok.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin