Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ruokatorivastaava, S-market Lohi

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, S-market Lohja Lohja

Etsimme loistotiimiimme ruokatorivastaavaa kauppakeskus Lohen S-marketiin, nykyisen vastaavamme siirtyessä uusiin haasteisiin SSO:n sisällä.

Mistä on kyse?

Olet kaupassa, viikonloppu tulossa ja pää tyhjänä resepteistä…Kurvaat S-marketin ruokatorille, josta lähtiessä sinulla on hymy huulilla ja reseptit sekä tuoreet raaka-aineet ostoskärryssä. Arjen kiire helpottaa, kun saat ruokatorilta valmiin aterian lisäksi iloista asiakaspalvelua. Mikä unohtumaton kokemus.

Oletko sinä se taikuri, jolla on aina hihassa vielä yksi resepti ja ruokaa tarjoiltavaksi kaveriporukalle? Haluaisitko hypätä tiskin toiselle puolelle, kouluttautua ja työskennellä ruokatorimyyjän monipuolisissa ja asiakaslähtöisissä tehtävissä? Nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus!

Haemme tulevaisuuden osaajaa

Huolehdi kanssamme ruokatorin erinomaisesta asiakaspalvelusta, tuotteiden laadukkuudesta ja houkuttelevasta esillepanosta. Haluamme olla asiakasomistajamme ykkösvalinta niin arjessa kuin juhlassa. Ruokatorivastaavana tunnet tuotteet, palvelut ja asiakasomistajuuteen liittyvät asiat ja osaat kertoa niistä asiakkaan tarpeet huomioiden. Vastaat tilauksista, tuotteiden saatavuudesta ja tuoreudesta. Vastaavana luotsaat ruokatorin tiimiä ja kehität valikoimaa asiakasnäkökulmasta.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Kaikkea ei tarvitse vielä osata

Tarjoamme tulevalle tiimiläisellemme kattavan perehdytyksen ruokatorivastaavan työhön. Työskentelemällä meillä, saat mahdollisuuden syventää osaamistasi koulutusten avulla, voit osaamisesi mukaan työskennellä myös muissa toimipisteissämme ja saat käyttöösi S-ryhmän huikeat henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

Reipasta asiakaslähtöistä asennetta
Kiinnostusta kehittyä ja kouluttautua työn ohella
Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä vaihtelevissa työvuoroissa
Lihan- ja kalankäsittely osaamista
Hygieniapassia
Sitoutumista arvoihimme: Rohkeus, Vastuullisuus, Avoimuus


S-market Lohja on savuton työpaikka.

Lähde: sok.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin