Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija

Suur-Seudun Osuuskauppa Salo

Haemme tarjoilijaa Rikala Bar & Grilliin Saloon

Sinun tehtäväsi tarjoilijana

Sinulla on pelisilmää, jonka avulla pystyt tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaisen ja unohtumattoman, asiakkaan tarpeita vastaavan palvelukokemuksen. Osaat suositella heille listaltamme maukkaita vaihtoehtoja asiakkaan mieltymysten mukaan ja hallitset myynnin vierailun kaikissa vaiheissa. Meillä asiakas on ykkönen, pidämme heistä hyvää huolta ja palvelemme heitä yksilöinä, heidän tarpeensa ja makunsa huomioiden.

Sinun ei tarvitse olla MaRa-toimialan pitkäaikainen ammattilainen, mielenkiinto asiakaspalvelua ja ravintolatyötä kohtaan on tärkeämpi ominaisuus. Jos tiedät viihtyväsi ihmisten kanssa ja saavasi hyvän mielen siitä, että asiakas lähtee iloisena kotiin, olet etsimämme uusi työkaveri. Me tiedämme, että kiireessä hymy meinaa välillä hyytyä, mutta kun työkaverit tukevat toisiaan, on työnteko silloinkin kivaa.

Me tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, mahdollista on myös työskennellä eri toimipisteissä osaamistesi mukaan. Meillä on mahdollisuus lisäkouluttautua ja päästä uralla eteenpäin - myös työskentely yli toimialojen on mahdollista, jos haluat kokeilla taitojasi muissakin asiakaspalvelutehtävissä. Henkilökuntaan kuuluvana saat S-ryhmän loistavat henkilöstöedut.

- Työaika: Osa-aikainen 20h/vko
- Työn kesto: toistaiseksi voimassaoleva
- Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 27.7.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten laitahan hakemustasi piakkoin tulemaan!

Odotamme sinulta

- Reipasta asiakaslähtöistä asennetta
- Joustavuutta
- Mahdollisuutta työskennellä viikon kaikkina päivinä
- Ravintola-alan kokemusta ja koulutusta
- Hygieniapassi ja anniskelupassi välttämättömiä
- Kokemus anniskeluravintolassa toimimisesta katsotaan eduksesi
WWW-osoitehttp://www.sso.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Piia Aaltonen p.044 7705 131. Jos puheluusi ei juuri vastata, lähetäthän tekstiviestin, niin Pia palaa vapauduttuaan.

Voit tutustua meihin https://www.facebook.com/ravintola.rikalabargrill
Työpaikan osoiteAsemakatu 15, 24100 SALO
Työ alkaa27.07.2020
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/19171/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391819
Työnantajan viite19171

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin