Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Elementtisuunnittelija

Sweco Finland Oy Oulu

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Haemme Ouluun
ELEMENTTISUUNNITTELIJAA

Mikäli vemot, demut, PCs-konsolit ja muut betonielementin varusteluosat eivät ole sinulle ihan hepreaa ja näet betonielementit mielessäsi värikkäinä 3D-kimpaleina, voit olla etsimämme uusi swecolainen. Haemme innokasta ja oppimishaluista elementtisuunnittelijaa vahvistamaan Oulun uudisrakennustiimiämme. Kokemuksestasi riippuen vastuualueenasi voi olla elementtisuunnittelun lisäksi elementtisuunnittelun projekti-insinöörin tehtävät, jolloin pääset toimimaan projektipäällikön oikeana kätenä projektin elementtisuunnittelusta vastaavana. Myös aloitteleva elementtisuunnittelija sopii joukkoon, meillä koulutetaan tehtävään! Työssäsi saat käyttöön viimeisimmät 3D-mallinnustyökalut ja koko rakennesuunnittelutiimin ja lähiesimiesten tuen.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Odotamme innostunutta ja itsenäistä otetta työhön. Ongelmanratkaisu on sinulle arkipäivää. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta betonielementtien suunnittelusta ja 3D-mallinnuksesta (Tekla Structures) tai olet suht vasta valmistunut ja innokas oppimaan uutta. Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknisen alan koulutusta (Insinööri, RI (amk), DI). Hyvät tiimityöskentelytaidot ja oikeanlainen reipas asenne auttavat tehtävässä menestymisessä.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Lohiniva, puh. 040 845 0980, elina.lohiniva@sweco.fi (soittoaika: 9-15).

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 22.9.2019 mennessä.


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.
WWW-osoitehttp://sweco.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Elina Lohiniva, puh. 040 845 0980, elina.lohiniva@sweco.fi (soittoaika: 9-15).
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=19&validator=6a095803cd0965d6f4ef55db3ad82062&lang=FI&rmpage=job&rmjob=14009
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10073714
Työnantajan viite65314009

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin