Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Instrumentointi- ja automaatiosuunnittelijoita

Sweco Finland Oy Kuopio

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.Haemme Kuopioon

INSTRUMENTOINTI- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

toimimaan yhtenä suunnittelutiimimme jäsenenä, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat eri tehtävät energia-, kemia-, metsä-, kaivos- ja akkuteollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Suurten projektien lisäksi arkipäivämme koostuu lukuisasta joukosta pienempiä toimeksiantoja. Projektien toteutusmallit vaihtelevat hankkeittain ja tehtäväsi vaihtelevat projektin tarpeen tai elinkaaren mukaan asiantuntijaroolista EPCM-mallilla toteutettavien laajamittaisten projektien toimittamiseen yhdessä projektipäällikön kanssa.

Toteutat projekteja yhdessä projektipäälliköidemme ja koko Suomen instrumentointi- ja automaatio-asiantuntijoidemme kanssa hyvässä tiimihengessä yhteen hiileen puhaltaen. Lisäksi työskentelet projekteissa yhteistyössä asiakkaidemme, toimittajien, kollegoidemme sekä alihankkijoidemme kanssa. Täsmällisemmän toimenkuvauksen ja paikan organisaatiossamme voimme sopia kokemustaustasi pohjalta. Mikäli projektityöskentely on vahvuutesi ja sinulla on kykyä toimia vastuullisissa projektitehtävissä, niin tämä paikka voi olla juuri sinun mahdollisuutesi!

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

-Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus teollisuuden instrumentointi- ja/tai automaatiosuunnittelusta

-Olet asiakaspalveluhenkinen

-Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työyhteisötaidot

-Sinulla on kyky toimia oma-aloitteisesti sekä ratkaisukeskeisesti

-Koulutukseltasi olet automaatiotekniikan insinööri (AMK/DI) tai vastaava

-Suomen ja englannin kielen taito (muu kielitaito katsotaan eduksi)

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Kekäläinen, puh. 044 3502524, jukka.kekalainen(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 17.5.2021 mennessä.

Paikkakunnat: Kuopio
Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 700 työskentelee Suomessa.
WWW-osoitehttp://sweco.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Jukka Kekäläinen, puh. 044 3502524, jukka.kekalainen(a)sweco.fi.
Työpaikan osoite70100 KUOPIO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sweco.fi/soveltaa-uraa/?rmpage=job&rmjob=15986&ref=
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710308
Työnantajan viite88480015986

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin