Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korjausrakennesuunnittelun projekti-insinööri

Sweco Finland Oy Oulu

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Haemme Ouluun

KORJAUSRAKENTAMISEN RAKENNESUUNNITTELUN PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Nuori, tai miksei vanhempikin, Rakennesuunnittelija - haluatko kehittää itseäsi ja nähdä alamme mielenkiintoisimmat projektit? Tule osaksi Pohjois-Suomen korjausrakentamisen tiimiämme. Haemme Rakennesuunnittelijaa, jolla on palava halu ratkaisukeskeiseen ja asiakaspalvelulähtöiseen työhön. Meillä toimit osana osaavaa korjausrakentamisen tiimiä monipuolisten projektien parissa.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Odotamme innostunutta ja itsenäistä otetta työhön. Ongelmanratkaisu on sinulle arkipäivää. Haluat tukea työssäsi myös muita onnistumaan ja ohjaat mielelläsi myös nuorempiasi. Pidät asiakaspalvelutilanteista ja osaat luoda asiakkaillemme lisäarvoa. Kenttätyöpäivät ja satunnaiset työmatkat eivät ole sinulle ongelma. Osaat käyttää nykyaikaisia suunnittelu- ja laskentasovelluksia ja haluat oppia lisää. Rakenteiden mitoitus ja kosteusvauriokorjaukset ovat sinulle tuttua. Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknisen alan koulutusta (Insinööri, RI (amk), DI). Odotamme hakijalta vähintään muutaman vuoden työkokemusta alalta. Hyvät suulliset ja viestinnälliset ilmaisutaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Arvostamme osaamista mm. mallintamisesta (Tekla) ja rakennusfysiikan sovellusten parista.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pöllänen, puh. 040 596 2740, etunimi.sukunimi@sweco.fi (8-16). Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 22.9.2019 mennessä.


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.
WWW-osoitehttp://sweco.fi
YhteystiedotAnssi Pöllänen, puh. 040 596 2740
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=19&validator=6a095803cd0965d6f4ef55db3ad82062&lang=FI&rmpage=job&rmjob=14004
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10073260
Työnantajan viite65314004

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin