Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Maankäytön suunnittelija

Sweco Finland Oy Tampere

Swecon ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön suunnittelun, liikenne- ja infrasuunnittelun, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä.

Haemme Tampereelle, Turkuun ja Ouluun
MAANKÄYTÖN SUUNNITTELIJAA

Maankäytön suunnittelijana pääset osaksi monialaisia yhdyskuntasuunnittelun projekteja yhdessä arkkitehtuurin, liikenteen, luonnon ja maiseman, energian sekä yhdyskuntatekniikan asiantuntijoidemme kanssa. Toimeksiantomme vaihtelevat strategisista suunnitelmista kuntakaavoihin, niitä täydentäviin maisemaa- ja rakennettua kulttuuriympäristöä koskeviin selvityksiin, emätilamitoituksiin, rakentamistapaohjeisiin, korttelikaavioihin, havainnollistamiseen ja laajaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja osallisten kesken. Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja meillä Sinulla on mahdollisuus kehittyä haluamiisi tehtäviin.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on arkkitehdin, rakennusarkkitehdin, maanmittausinsinöörin, miljööinsinöörin tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Käytät sujuvasti toimisto- ja suunnitteluohjelmistoja. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon. Asiakaslähtöisyys, palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot (esiintymis- ja neuvottelutaidot) ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Onnistuminen viranomais- ja asiantuntijayhteistyössä on tärkeää.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tampere/Turku: Maritta Heinilä, maritta.heinila@sweco.fi, puh. 044 704 6267 (klo: 9-16 välillä)
Oulu: Tapio Tuuttila, tapio.tuuttila@sweco.fi, puh. 040 700 8274 (klo: 9-16 välillä).

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 13.9.2019 mennessä.


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.
WWW-osoitehttp://sweco.fi
YhteystiedotTampere/Turku: Maritta Heinilä, maritta.heinila@sweco.fi, puh. 044 704 6267 (klo: 9-16 välillä)
Oulu: Tapio Tuuttila, tapio.tuuttila@sweco.fi, puh. 040 700 8274 (klo: 9-16 välillä).
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy13.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=19&validator=6a095803cd0965d6f4ef55db3ad82062&lang=FI&rmpage=job&rmjob=13986
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061241
Työnantajan viite65313986

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin