Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennesuunnittelija ja Projektipäällikkö

Sweco Finland Oy Kouvola

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Haemme Kouvolan laajenevaan ryhmäämme teollisuusrakentamisen osastolle,

RAKENNESUUNNITTELIJAA JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työhösi sisältyy pääasiassa mielenkiintoisten ja insinööritaitoja haastavien teollisuusrakennusten ja -rakenteiden rakennesuunnittelu ja rakenteelliset lujuustarkastelut.

Mikäli olet jo alalla kokenut tekijä, on tarjolla myös vastuuta asiakasprojekteissa sekä liiketoiminnan kehittämisessä. Tarjoamme sinulle alan viimeisimmät työkalut, koulutuksen tehtävään, rennon työilmapiirin mukavine työkavereineen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Edellytämme hakijalta rakennusalan soveltuvaa insinöörin tai DI:n koulutusta. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai jo useamman vuoden kokemusta kartuttanut asiantuntija. Olet kiinnostunut kokonaisvaltaisesta rakenteiden suunnittelusta sekä motivoitunut oppimaan lisää. Olet järjestelmällinen, mikä edesauttaa sinua viemään asioita tuloksekkaasti eteenpäin. Odotamme sinun hallitsevan suunnitteluosaamisen perusteet sekä Microsoft Office -ohjelmat. Edellytyksenä tehtävässä menestymiseen ovat hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot sekä tarkka ja huolellinen ote työhön sekä halu kehittää itseäsi.

Lisäksi seuraavat valmiudet ovat eduksi tehtävien hoidossa:

- Autocad ohjelmien perusosaaminen

- Tekla Structures, Mathcad, FEM-laskenta ohjelmien perusosaaminen

- Matemaattinen ajattelu/--rakkaus momenttiin--, luonnontieteiden ymmärtäminen ja ohjelmointitaito

- Englannin kielen taito

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Tojkander, puh 040 489 3473, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.9.2019 mennessä.


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.
WWW-osoitehttp://sweco.fi
YhteystiedotPetri Tojkander, puh 040 489 3473
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=19&validator=6a095803cd0965d6f4ef55db3ad82062&lang=FI&rmpage=job&rmjob=13988
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061314
Työnantajan viite65313988

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin