Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

RAU-projektipäällikkö

Sweco Finland Oy Helsinki

Swecon talotekniikkatoimialan asiantuntijat tarjoavat LVI-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelun sekä kiinteistöjen energiataloudellisen käytön ja ylläpidon palveluja. Energia-, elinkaari- ja ympäristöpalveluidemme avulla varmistamme suunniteltujen tavoitteiden toteutumisen sekä investointien kannattavuuden ja pitkän käyttöiän.Haemme Helsinkiin

RAU-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko jo hieman kokemusta kartuttanut rakennusautomaatioalan ammattilainen ja kaipaat uusia ja raikkaita tuulia urallasi? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana kansainvälisessä yrityksessä ja kehittämään toimialaa yhdessä moniammatillisen suunnitteluryhmän kanssa. Voit olla siis juuri etsimämme henkilö!

Rakennusautomaation projektipäällikkönä toimit Automaatio ja Digilisaatio-ryhmässä vastaten sinulle nimetyistä projekteista. Tehtävässä työskentelet projektien johtamisen parissa sekä asiantuntija- ja konsultointitehtävissä asunto-, liike- ja toimitilapuolen uudis- sekä korjaushankkeissa. Toimeksiannot vaihtelevat pienistä nopeatempoisista projekteista suuriin ja monimutkaisiin hybridijärjestelmiin ja energian kierrätysratkaisuihin kiinteistöissä.

Meillä panostetaan ihmisten viihtyvyyteen, työhyvinvointiin sekä kehittämiseen. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu. Töissämme pidämme tärkeänä asiakaslähtöistä toimintaa - me keskustelemme ja kuuntelemme asiakkaan toiveita laadukkaan kokonaisvaltaisen suunnittelutyön lisäksi.

Tiiminä olemme tiivis ryhmä rakennusautomaation ammattilaisia ja nautimme työskentelystä haastavien projektien parissa. Tiiminä ratkomme eteen tulevat haasteet yhdessä ja kehitystyö tehdään yhteen hiileen puhaltaen. Aina voimme luottaa siihen, että moniammatillisesta porukastamme löytyy aina kollega, jos tarvitsemme sparrausta tai tukea.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Etsimällämme henkilöllä odotamme vähintään kuuden vuoden kokemus urakoinnista tai suunnittelu- ja konsultointitehtävistä sekä DI/insinöörin tutkinto talotekniikasta tai automaatio-alalta. Lisäpätevyydet ja sertifikaatit katsomme myöskin eduksi.

Ymmärrät nykypäivän rakennusautomaation tekniset mahdollisuudet ja pystyt suunnittelemaan yhdessä talotekniikan eri toimialojen kanssa kustannus- ja energiatehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille.

Tehtävä edellyttää hyviä projektinohjaus- ja vuorovaikutustaitoja ja asiakkaidemme tarpeet ratkaisemista yhdessä muiden projektiin osallistuvien kanssa. Työ edellyttää myöskin taloudellista ajattelutapaa sekä halukkuutta ja osaamista projektien lisämyyntiin.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Marin, puh. 040 5832748, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 3.5.2021 mennessä.
Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 700 työskentelee Suomessa.
WWW-osoitehttp://sweco.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Ismo Marin, puh. 040 5832748, etunimi.sukunimi(a)sweco.fi.
Työpaikan osoite00240 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.05.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sweco.fi/soveltaa-uraa/?rmpage=job&rmjob=15958&ref=
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10692782
Työnantajan viite88480015958

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin