Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tekninen tuki/ IT Support Specialist

Sykes Finland Oy Turku

SYKES Finland Oy on osa Sykes Enterprises Inc. yhtiötä. Työskentelemme liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla (BPO, Business Process Outsourcing). SYKESillä on 50 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja tuotamme yli 40 vuoden kokemuksella liiketoimintaratkaisuja, asiakaspalvelua ja tukipalveluita eri alojen johtaville yrityksille ja brändeille.

Pidätkö teknisten ongelmien ratkomisesta? Onko hyvän sekä laadukkaan asiakaspalvelun tuottaminen sinulle luontevaa?

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen joukkoomme reipasta

Teknistä tukea / IT Support Specialistia

MITÄ?

Tässä tehtävässä vastaat puheluihin sekä käsittelet sähköpostilla/chatilla saapuvia yhteydenottoja. Teknisen tuen rinnalla olennainen osa työtäsi on laadukkaan asiakaspalvelun tuottaminen. Autamme asiakkaita, sekä yritys että kuluttaja-asiakkaita, heidän laite- ja käyttökysymyksissä ja ongelmissa. Kyseessä on tunnetun kansainvälisen laitevalmistajan tuotetuki ja yhteydenotot koskevat laitteita, käyttöjärjestelmiä, laitteiden käyttöönottoa ja asetuksia, toimintoja sekä takuuasioita. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tiimissä on aina tukea tarjolla!

Lisäksi koulutamme työsuhteen varrella ja meillä on myös mahdollista edetä ja hakeutua muihin tehtäviin talon sisällä.

KUKA?

Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä, huolellisuutta sekä ahkeraa työotetta, mutta olet myös rento, huumorintajuinen ja joustava kollega. Tärkeää on, että hallitset erinomaisesti vuorovaikutus- ja viestintätaidot, sekä pystyt itsenäiseen ja nopeaan ongelmanratkaisuun. Et kavahda ajoittaista kiirettä ja osaat ottaa palautetta vastaan.

Sinulla on mielellään työhön sopiva koulutus (esim. datanomi tai amk) ja jo työkokemustakin alalta. IT harrastuneisuus on plussaa. Toivomme, että sinulla on halu ja into oppia uutta ja kehittyä.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) sekä hyvää englannin kielitaitoa. Lisäksi jonkin toisen pohjoismaisen kielen natiivitason osaaminen lasketaan eduksi.

MISSÄ JA MILLOIN?

Kyseessä on jatkuva työsuhde ja työajat ova arkisin 8-18 välillä. Keskimääräinen viikkotuntimäärä on 37,5. Moderni ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Turun Kupittaalla. Näin pandemia-aikoina suosimme myös etätyötä onnistuneen koulutus- ja perehdytysajan jälkeen. Etsimme kollegaa, joka on valmis sitoutumaan ja kasvamaan kanssamme!

ME!

Meillä työskentelee n.250 asiakaspalvelun ja teknisen tuen rautaista ammattilaista. Olemme aidosti kansainvälinen työpaikka - palvelemme asiakkaita 7 eri kielellä ja kollegasi tulevat 8 eri maasta. Sisäinen yrityskielemme on englanti.

Työyhteisömme on mieleltään avoin, ystävällinen ja huumorintajuinen - ja siksi toivomme sitä myös sinulta!

Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. hyvällä työterveyshuollolla, ePassin eduilla, kouluttamalla, yhteisillä tapahtumilla sekä aktiviteeteilla. Olemme vakaa työnantaja ja meillä viihdytään pitkään.

Lisää meistä:
https://youtu.be/1DXdYydFKHc
https://www.instagram.com/sykesfinland/
https://www.facebook.com/sykesfinland/
https://www.sykes.com/finland/

HAKU
Jos kiinnostuit, niin haethan tehtävään viipymättä tästä:

https://jobs.emea.sykes.com/VacancyInformation.aspx?VId=94281

Muista liittää CV:si ja hakemuksesi.

Täytämme paikat heti sopivan kollegan löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pian.
WWW-osoitehttp://www.sykes.com/finland
YhteystiedotRekrytiimi: fitku-applications@sykes.com
Työpaikan osoiteJoukahaisenkatu 1, 20520 TURKU
PalkkausICT-alan tes toimihenkilöille
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy18.04.2021
Jätä hakemushttps://jobs.emea.sykes.com/VacancyInformation.aspx?VId=94281
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.emea.sykes.com/VacancyInformation.aspx?VId=94281
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693943

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin