Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toiminnanohjaaja

Syömishäiriöliitto - Syli ry Tampere

Haemme dynaamiseen ja kehittyvään tiimiimme

TOIMINNANOHJAAJAA (Tampere) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toiminnanohjaajan työhön kuuluu Tampereen SYLI-keskuksen ryhmätoiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Lisäksi työnkuvaan kuuluu vapaaehtoisten tukemista, kouluttamista, erilaisten tekstien tuottamista sekä muuta syömishäiriöihin liittyvää asiantuntijatyötä. Toiminnanohjaaja työskentelee koordinaattorin työparina ja työskentelee osana Syömishäiriöliitto - SYLI ry:n valtakunnallista tiimiä.

Työ sisältää ajoittaista matkustamista sekä jonkun verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijalta edellytetään sosiaali- tai terveysalan koulutusta sekä mielellään kokemusta mielenterveys- tai syömishäiriötyöstä. Järjestötyön tuntemus katsotaan eduksi.

Toiminnanohjaajan tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta. Matalan kynnyksen kohtaamistyötä tekevä on ihmisläheinen ja toimeen tarttuva persoona, joka ymmärtää ja arvostaa ihmisten erilaisuutta ja elämän monimuotoisuutta. Toiminnanohjaaja luo persoonallaan ja osaamisellaan positiivisuutta ja toivoa asiakkaille vaikeidenkin tilanteiden keskellä.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka sijoittuu vaativuusryhmään 5.

Hakemus ja cv lähetetään sähköisesti 26.5.2019 mennessä Syömishäiriöliiton toiminnanjohtaja Kirsi Broströmille, s-posti: kirsi.brostrom (at) syomishairioliitto.fi. Liitteeksi toimitetaan myös max. 3 min mittainen video, jossa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

Mikä motivoi sinua tekemään syömishäiriötyötä?
Miten kuvailet asiakastyön otettasi?
Emme etsi videotuotannon ammattilaista, joten videon tekninen toteutus ei ole meille ratkaisevaa, vaan persoonasi ja työskentelyotteesi.

Tehtävään liittyvät tiedustelut puhelimitse toiminnanjohtaja Kirsi Broström, puh. 040 752 9526 17.5. klo 9-15 ja 21.-22.5. klo 9-17.

Haastattelut järjestetään Tampereella 11.-12.6.2019. Työ alkaa elokuussa.
WWW-osoitehttp://www.syomishairioliitto.fi
YhteystiedotKirsi Broström, Puh: 0407529526, kirsi.brostrom@syomishairioliitto.fi
Työpaikan osoiteSYLI-keskus Tampere/Hämeenpuisto 43-45, 33200 TAMPERE
PalkkausTES:n mukainen vr 5
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaelokuussa sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Haku päättyy26.05.2019 klo 23:59
Jätä hakemusHakemus ja cv lähetetään sähköisesti 26.5.2019 mennessä Syömishäiriöliiton toiminnanjohtaja Kirsi Broströmille, s-posti: kirsi.brostrom (at) syomishairioliitto.fi. Liitteeksi toimitetaan myös max. 3 min mittainen video, jossa vastataan seuraaviin kysymyksiin:

Mikä motivoi sinua tekemään syömishäiriötyötä?
Miten kuvailet asiakastyön otettasi?
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967306

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin