Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Isännöitsijä

T&K Kirjanpito ja Isännöinti Virolahti

T&K Kirjanpito ja Isännöinti on perustettu v. 2013. Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi ammatti-isännöitsijää. Johdat nimettyjen, hyvin hoidettujen asunto-osakeyhtiöiden asioita hallituksen ja yhtiökokouksen antamien ohjeiden mukaisesti. Vastaat itsenäisesti kyseisistä asiakkuuksista.

Sinulla on kokemusta eri-ikäisten asuntoyhtiöiden hallinnosta. Hallitset ja tunnet isännöitsijän monipuolisen tehtäväkentän, olet palvelualtis, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn. Oikealla asenteella ymmärrät, että kiinteistöhoito on pitkäjäteistä työtä, jossa luottamuksellinen asiakassuhde on tärkeää. Tukenasi on toimistomme henkilökunta.

Sinulla on tehtävään sopiva peruskoulutus, joko talous- ja/tai rakennuspuolen sekä isännöitsijän ammattitutkinto ja valmius osallistua iltakokouksiin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, nykyaikaiset välineet ja toimintatavat sekä osaavan henkilökunnan vahvan tuen.
WWW-osoitehttp://www.tkkp.fi
YhteystiedotKarhu Tuula, Puh: 050 3505466, toimisto@tkkp.fi
Rönkä Kati, Puh: 040 531 7288, toimisto@tkkp.fi
Työpaikan osoite49900 VIROLAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.12.2019
Jätä hakemusT&K Kirjanpito ja Isännöinti
Ilmakuja 3
49900 Virolahti
Ilmoitus jätetty15.10.2019
Ilmoitusnumero10135272

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin