Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hankintavastaava, asuntoliiketoiminta

T2H Rakennus Oy Vantaa

Tavoitteemme on olla erinomainen työpaikka urallaan ensimmäisiä askelia ottaville, tuleville rakennusalan ammattilaisille. Persoonasi ja kykysi oppia uutta ovat meille aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää. Meillä Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, joten suhtaudumme rekrytointiin positiivisen vakavasti.

T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1200 asuntoa. Vuonna 2018 liikevaihtomme on 110 miljoonaa euroa ja tiimimme koostuu yli 120 ammattilaisesta. Lue lisää meistä osoitteesta www.t2h.fi.

Asuntojemme vahvan kysynnän myötä olemme onnistuneet saamaan paljon uusia, mielenkiintoisia projekteja ja kasvumme jatkuu vahvana. Nyt kiikarissamme on muutamia

HANKINTAVASTAAVIA

työskentelemään yhdessä projektitiimiemme kanssa.

Mitä hankintavastaavana työskentely meillä tarkoittaa?

Meillä hankinnassa pääset vastaamaan yhteistyökumppaneidemme kartoittamisesta ja kilpailuttamisesta sekä materiaalihankinnoista. Hankinnan osa-alueina vastuullesi kuuluvat muun muassa tarjouspyynnöt, urakkaneuvottelut ja sopimusten laatiminen. Kohtaat työssäsi paljon erilaisia kumppaneitamme ja olet avainhenkilö hyvien sopimusten takana.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Meillä T2H:lla hankinnassa pärjää hyvin monenlaisella taustalla. Koulutustaustasi voi olla vaikkapa rakennustekniikassa, tuotantotaloudessa tai kauppatieteissä. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on persoonasi ja aito intosi päästä kehittymään asuntorakentamisen ja hankinnan parissa. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille. Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Lisäksi järjestelmällisyys, oma-aloitteisuus sekä hyvät ilmaisu-ja keskustelutaidot tukevat tehtävässäsi menestymistä.

Miksi tulisit meille?

Toimenkuvasi meillä on hyvin monipuolinen ja pääset alusta asti osallistumaan myös koko hankintatoimen kehittämiseen. Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota hyvin monipuolisia tehtäviä talomme sisällä. Sinulla on mahdollisuus edetä nopeasti eri tehtäviin tai voit kasvattaa osaamistasi juuri tietyn vastuualueen sisällä. Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja keksiä erilaisia aktiviteetteja töiden ulkopuolella.

Miten haet meille?

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa ura.t2h.fi ja lähetä meille hakemuksesi. Käynnistämme haastatteluita jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Töiden aloitukselle etsimme yhdessä sopivan ajankohdan. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, olemme valmiita joustamaan työajasta ja aloituksesta.

Lisätietoa tehtävästä antaa Matias Ketola, 0400 449961, rekry@t2h.fi

Hae meille jo tänään ja tule mukaan rakentamaan Ihania Koteja!
YhteystiedotMatias Ketola, 0400 449961, rekry@t2h.fi
Työpaikan osoiteVantaankoskentie 14, 01670 VANTAA
Palkkausammattitaidon ja kokemuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.t2h.fi/jobs/151800-hankintavastaavia-paakaupunkiseudulle-ja-tampereelle
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967922

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin