Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkö- ja automaatioasentaja

TA-Asumisoikeus Oy Sellee

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 17 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 2000 asuntoa.

Haemme nyt Espoon pääkonttoriin osaavaa

Sähkö- ja automaatioasentajaa

Vastaat pääsääntöisesti EU:n energiatehokkuusdirektiivin ja sähköisen liikenteen lisääntymisen asettamista edellytyksistä TA-yhtiöiden asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöissä. Tehtävänkuvasi koostuu sähkölaitteiden ja -laitteistojen asennuksista TA-Yhtiöiden kohteissamme. Painopistealueet työssäsi ovat sähköautojen latauslaitteiden asennukset, lämmitys- ja muun kiinteistöautomaation asennukset, erilaisten toimitilojen ja toimistojen sähköasennukset sekä vaihtelevasti erityyppiset huolto- ja vikakeikat, joilla tehdään vianmääritystä ja korjausasennuksia.

Odotamme sinulta

Sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan perustutkinto, ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto ja mieluiten vähintään vuoden työkokemus sähköalan töistä. Toivomme sinulta vahvaa ja monipuolista sähkö- ja automaatioalan osaamista sekä mielellään kokemusta kiinteistöjen ja autopaikkojen sähköistämisestä sekä yleisimmistä rakennusautomaatio-järjestelmistä.

Osaat kartoittaa kiinteistön sähkötekniikan nykytilaa sekä laatia kartoituksen pohjalta toteuttamiskelpoisia suunnitelmia ja tuoda esiin kustannustehokkaita toteutustapoja. Hallitset hyvän asennustavan mukaiset käytännöt ja standardit niin suunnittelussa, kaapeloinnissa kuin laiteasennuksissa. Omaat myös hyvät vianhakutaidot ja olet taitava rajaamaan sekä paikallistamaan sähkölaitteistojen vikoja. Sinulla on joustava ja suunnitelmallinen työote ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Ymmärrät hyvin sähkötyöturvallisuuden merkityksen päivittäisessä tekemisessä ja osaat ottaa huomioon työturvallisuuden näkökulmat sekä hallitset turvalliset työskentelytavat toiminnassasi.Olet valmis matkustamaan kotimaassa työtehtävien ja projektien mukaan.

Voimassa oleva yleinen sähkötyöturvallisuus (SFS6002) kortti, työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä ensiapukortti ovat etu tehtävän haussa, mutta niiden puuttuminen ei estä sinua hakemasta tehtävää.

Sähköpätevyystodistus S1, S2 tai S3 katsotaan eduksi työtehtävien hoidossa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa valtakunnallisessa ja vakavaraisessa kasvuyhtiössä. Tukenasi toimii motivoitunut ja osaava joukko alan ammattilaisia. Työyhteisömme on rento ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat sähkö- ja automaatioasentaja Kimmo Villalta p. 040 9222 430 ma-pe klo 8:00 - 10:00 ja klo 12:00 - 14:00 välisenä aikana.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään 7.6.2020.
WWW-osoitehttp://www.ta.fi
YhteystiedotKimmo Villa kimmo.villa@ta.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ta.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=62&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354562
Työnantajan viite62

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin