Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lastensuojeluyksikön esimies

Tabolia 3 Oy Turku

Olemme perustamassa sisaryhtiötä jo yli 20 vuotta toimineelle kotimaiselle ja inhimilliselle hoivapalveluyritykselle. Tarkoituksena on perustaa tavoitteellinen, laadukas ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioiva lasten asumispalveluyksikkö. Tarkempaa kohderyhmää ei ole vielä valittu, se tehdään yhdessä valitun vastuuhenkilön kanssa erityisesti hänen osaamisensa ja ajatuksiinsa perustuen.

Etsimme nyt vastuuhenkilöä rakentamaan tämän uuden toiminnan alusta alkaen. Tehtävä on haastava, mutta samalla se mahdollistaa halutun henkilöstörakenteen, toimintakulttuurin ja muiden toimintaperiaatteiden rakentamisen puhtaalta pöydältä. Taustavoimat hoitavat tarpeen mukaan hallintoon ja kiinteistöön liittyvät toimenpiteet. Aloitettavassa toiminnassa taloudellinen tulos ei ole ensi sijalla, mutta uskomme että luomalla mahdollisimman asiakaslähtöisen ja laadukkaan toiminnan se pitkällä juoksulla on myös taloudellisesti perusteltua.

Etsimme joukkoomme sinua, joka
- haluat lähteä rakentamaan laadukasta, asiakaslähtöistä ja itsesi näköistä toimintayksikköä haastavassa tilanteessa oleville lapsille
- olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja joustava
- omaat sosiaalityön johtamiseen soveltuvan korkeakoulututkinnon ja riittävän johtamistaidon
- omaat positiivisen asenteen
- omaat vähintään kolmen vuoden kokemuksen lastensuojelun avo- tai sijaishuollosta

Työ on monipuolista ja itsenäistä, mutta pidämme tiiminä tiiviisti yhtä. Vastuuhenkilöllä on iso rooli toiminnan operatiivisessa pyörittämisessä, mutta taustatiimi auttaa tarpeen mukaan.
Lisätiedot puhelimitse numerosta 040-5930730 Janne Jääskeläinen
YhteystiedotJanne Jääskeläinen, Puh: 0405930730, 040 593 0730, janne.m.jaaskelainen@gmail.com
Työpaikan osoite20900 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaa01.01.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.06.2020
Jätä hakemusVapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen:
janne.m.jaaskelainen@gmail.com
Ilmoitus jätetty21.05.2020
Ilmoitusnumero10354395

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin