Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

KULJETTAJAKSI

Taksi HKI Solutions Oy Tampere

Sinä etsit töitä, me etsimme tekijöitä. Yhdistetään siis voimamme.

Haemme nyt Tampereelta ja Tampereen alueelta kuljettajia, joilla on halu kehittyä ammattitaitoisiksi taksinkuljettajiksi. Taksilla ajaminen edellyttää ammattiajoluvan hankkimista. Jos sinulla on pitkäaikainen ajokortti ( vähintään 1 v ), nuhteeton tausta sekä asiakaspalveluun soveltuva luonne, voit hakeutua kurssille. Opastamme kurssille lähdössä sekä autamme tarpeen mukaan kurssin rahoituksessa.

Mitä yrityksemme arvostaa:

-Hyvät työntekijäsuhteet

-Läheiset asiakassuhteet sekä loistava asiakaspalvelu.

Mitä työskentely Taksi Solutionsilla tarkoittaa?

Nautitko matkasta enemmän kuin määränpäästä? Sinulle on mieluista työskennellä ihmisten kanssa? Haemme juuri sinua, asiakaspalveluhenkistä kuljettajaa. Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää. Viet asiakkaasi turvallisesti perille ja pääset samalla laittamaan itsesi likoon. Tarjoamme joko kokoaikaisen tai osa-aikaisen työsuhteeseen , tai keikkatyön valintasi mukaan.

Olemme pidetty työnantaja ja tarjoamme kuljettajillemme laajan ja osaavan tiimin tueksi työhön sekä monipuolisia työtehtäviä. Panostamme myös kuljettajiemme koulutukseen. Vakioasiakkaat, mukavat työkaverit ja monipuoliset kuljetukset tuovat mielekkyyttä ja vaihtelua työpäivääsi ja antavat mahdollisuuden kehittyä. Kuljettajan työssä tukena ovat esimiehet, 24/7-tilauspalvelukeskuksemme sekä automaattinen ajonvälitysjärjestelmä.Odotuksemme sinulle :

Asiakaspalvelulähtöinen asenne ja ajattelu. Sinulle on mieluista palvella asiakkaita laadukkaasti ja taata asiakkaillemme miellyttävä ajomatka. Palvelemme asiakkaitamme suomen kielellä, joten kommunikoithan sujuvasti suomeksi (muun kielitaidon katsomme eduksi). Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tarjoamme kauttamme työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville edullisen koulutuksen. Haemme ja koulutamme taksinkuljettajia nyt Tampereen alueelle. Voit myös hakea tehtävään jo suoritetulla taksinkuljettajan pätevyydellä.

Työvuorot voit aloittaa sopimuksen mukaan kotioveltasi riippumatta asuinpaikastasi. Meiltä saat perehdytyksen työvälineisiin sekä asianmukaisen työvaatetuksen. Tarjoamme monipuolisia henkilökuljetusalan töitä kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden ympäri niin täysiaikaisille kuin lisätienestejä hakeville. Työ sopii siis erinomaisesti myös opiskelijoille, oman toimen ohella tehtäväksi tai eläkepäivien ratoksi.

Tärkeää meille on myös loistava asiakaspalveluasenne, oma-aloitteisuus ja into olla mukana kehittämässä taksinkuljettajan ammattia ja toimintatapoja. Jos olet motivoitunut, ammattiylpeä ja asiakaspalvelutaitoinen.

Lisätietoja:

Eriika Kankkunen
Taksi Solutions
Henkilöstöpäällikkö
050 311 2800
Wonderland Work,
Coworking space in Helsinki
Konepajankuja 1,
00510 Helsinki
WWW-osoitehttp://www.taksisolutions.fi
YhteystiedotEriika, eriika.kankkunen@taksisolutions.fi
Työpaikan osoite33100, Tampere, 33100 TAMPERE
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.03.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.taksisolutions.fi/jobs/166953-kuljettajaksi
Ilmoitus jätetty20.01.2020
Ilmoitusnumero10233925
Työnantajan viite69096

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin