Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yrittäjä

Taksi ja tilausajot O. Vänskä Rääkkylä

Myynnissä tuottava tilausajoja ja täyden paketin matkoja tarjoava yritys!

Taksi ja tilausajot Osmo Vänskä on täyden palvelun tilausajoyritys, joka hoitaa tilausajot sekä Suomessa että ulkomailla. Valmismatka on helppo ja mukava tapa matkustaa, sillä paketti sisältää kaiken tarvittavan tarpeisiin räätälöitynä. Yritys huolehtii kaikista matkaan liittyvistä käytännön järjestelyistä.

Isona osana yritystoimintaa ovat Baltian hotellipaketit, jotka yrittäjä on itse räätälöinyt. Lähiliikenteen ja ulkomaan matkojen lisäksi tarjontaan kuuluu myös kouluretkiä ja pelimatkoja urheiluseuroille. Kun yritys myydään, siihen kuuluvat jo tehdyt tilaukset.

Yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet ja monipuoliset verkostot. Yrityksen markkinointi on myös tehokasta sekä modernit verkkosivut viestivät sujuvuudesta.

Yritys myydään nykyisen yrittäjän ikääntymisen vuoksi.

Myydään joko liiketoimintakaupalla sisältäen kiinteistön + kaluston + matkatoimistopalvelut tai matkatoimistopalvelut ja kalusto. Huom! Yrittäjä on valmis myymään myös pelkän kaluston, eli nyt kannattaa olla yhteydessä!
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotJan Kontiainen, jan.kontiainen@yrittajat.fi, 040 555 4348
Osmo Vänskä, osmo.vanska@saunalahti.fi, 0500 558 519
Työpaikan osoiteHammaslahdentie 1516 b, 82290 NIEMINEN
PalkkausYrittäjän palkka
Työ alkaaHeti, kun jatkaja löytyy
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387833

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin