Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Franchising yrittäjä

Talenom Oyj Kokkola

VALITSE YRITTÄJÄN VAPAUS JA YLIVOIMAINEN KONSEPTI

Liity menestyjien joukkoon ja ryhdy Talenomin Franchising-yrittäjäksi.
Saat valmiin menestyskonseptin edut yhdistettynä itsenäiseen ja paikalliseen toimintaan.

Tapaat uusia potentiaalisia yritysasiakkaita, ratkaiset niiden tilitoimistotarpeet, tarjoten asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä sekä arkea helpottavia palveluja.

Kirjanpito, palkanlaskenta, osto- ja myyntilaskutuspalvelut digitaalisine työkaluineen hoituvat Talenomin toimesta. Talenom on edelläkävijä taloushallinnon digitalisoinnissa ja siihen liittyvässä teknologisessa osaamisessa, mikä tekee asiakkaasi taloushallinnosta sähköistä, helppoa ja sujuvaa.

Etsimämme menestyjä

Onko sinulla intoa ja paloa toimia modernin taloushallinnon suunnannäyttäjänä?
Oletko hyvin verkostoitunut alueen yrittäjien kanssa? Onko sinulla hyvät näytöt uusasiakashankinnasta? Entä pystytkö hyödyntämään talouden tunnuslukuja yrittäjien menestyksen tukena.

Talenomin yrittäjänä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, eikä yrittäjäksi ryhtyminen vaadi isoja investointeja. Meillä on tarjota sinulle vielä houkuttelevia paikallismarkkinoita, jotka odottavat haltuun ottajaa.

Sinun menestymisen tukena on koko Talenomin henkilöstö, jonka toimintaa ohjaavina arvoina ovat rohkeus, tahto ja välittäminen, yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon.


Talenom Oyj

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.

Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 41,4 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2016 verrattuna 12,1 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva - liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2005 - 2017 oli noin 15,3 %.

Talenom Oyj:n osakkeet on noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n pörssilistalla.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä, niin lähdetään rakentamaan parempaa tulevaisuutta!

Yhteystiedot
https://www.talenom.fi/franchising
ketjutoiminnasta vastaava johtaja, Jouni Härkönen, puh. 045 149 5994 jouni.harkonen@talenom.fi
.
WWW-osoitehttp://www.talenom.fi
YhteystiedotJouni Härkönen, 0451495994, jouni.harkonen@talenom.fi
Työpaikan osoite67100 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.talenom.fi/talenom/rekrytointi
Ilmoitus jätetty22.09.2018
Ilmoitusnumero9712708

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

84 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin