Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkanlaskija

Talenom Oyj Oulu

Talenom Oyj on ketterä ja edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, jonka osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla.

Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Meillä pääset kohtaamaan ja auttamaan yrittäjiä palveluilla, joita oikeasti tarvitaan ja jotka aidosti tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa.

Tahtoihmiselle vakipaikka

Tartutko rohkeasti toimeen uuden edessä? Haluatko oppia ja onnistua? Saavatko ongelmat innostumaan vai lannistumaan? Oletko asiakkaiden arjen aurinko?

Jos olet palkanlaskennan ammattilainen tai haluat sellaiseksi, tule meille! Tarjoamme vakituisen työpaikan iloisessa ja osaavassa tiimissämme Talenomin pääkonttorilla Oulun Peltolassa. Pääset työskentelemään tilitoimistoalan edelläkävijän matkassa. Rutiinit on korvattu automaatiolla, joten asiantuntijana olet enemmän konsultti kuin tasaisena toistuvien työvaiheiden tekijä.

Solahdat sujuvasti joukkoon, jos olet nälkäinen ja sisukas oppimaan uutta ja haluat kehittyä työssäsi. Mikäli muutokset haastavat, eivät hirvitä, nautit asiakaspalvelusta ja siedät kiirettä, voit olla etsimämme henkilö. Tässä hektisessä ympäristössä oman työn johtaminen on iso juttu. Pääasiallisesti työskentelet suomeksi, mutta plussaa on, jos taidat tarvittaessa myös englantia tai ruotsia. Mepcon osaaminen on eduksi, mutta mikäli et ole vielä sinut sen kanssa, ei hätää - koulutamme tehtävään.

Vaikka etsimme itsenäistä, oma-aloitteista ja vastuullista ihmistä, saat seuraksesi tutkitusti parhaat työkaverit ja heidän tukensa. Meille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti ja sijoitumme parhaiden yritysten joukkoon 2020 GPTW listauksessa. Työsuhde-etumme ovat huippuluokkaa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Sovitaan aloitus ajankohdasta sitten yhdessä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Soita tai laita sähköpostia Riikka Luukkonen p. 0207 525 738 riikka.luukkonen@talenom.fi tai Jenni Moilanen p. 0207 524 089 jenni.moilanen@talenom.fi.
WWW-osoitehttp://www.talenom.fi
YhteystiedotElise Wuokko, Puh: 0207525354, elise.wuokko@talenom.fi
Työpaikan osoiteYrttipellontie 2, 90230 OULU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://talenom.teamtailor.com/jobs/1129732-palkanlaskija
Ilmoitus jätetty01.04.2021
Ilmoitusnumero10688005

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin