Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talonmiespaikalle.fi etsii REMPPAMIESTÄ/ASENTAJAA

Talonmiespaikalle Oy Helsinki,espoo,Vantaa

Talonmiespaikalle.fi etsii REMPPAMIESTÄ/ASENTAJAA vakituiseen pestiin pääkaupunkiseudulle. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa työympäristössä. Tehtävä on uusi, joten pääset mukaan vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja työkaluihisi. Yrityksen kasvaessa myös toimenkuvasi kehittyy, joten sinulla on mahdollisuus kasvaa yhdessä yhtiön kanssa.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu huoneistoremontit, toimitilamuutokset, kaluste- ja valaisinasennukset, kuljetukset sekä korjaukset niin isommissa kuin vähän pienemmissäkin projekteissa. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä. Mottomme on ”Kaikkea ei tarvitse tehdä itse” on meidän asiakaslupaus. Yrityksemme pyrkii tukemaan ja kouluttamaan työntekijää työssään.

Etsimämme henkilö omaa aiempaa työkokemusta rakennusalalta ja tottunut työskentelemään paineen alla, monen eri projektin tai kohteen parissa samaan aikaan. Priorisointi ja tarkkuus tehtävien suorittamisessa on tärkeää. Hakija hallitsee niin timpurin, maalarin sekä asentajan hommia eikä pelkää isojakaan remonttikohteita. Tyytyväinen asiakas on meille ykkösasia, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömiä.

Soveltuva kokemus sekä koulutus nähdään eduksi. Työ vaatii sujuvan suomenkielen kirjoitus- ja puhetaidon sekä B-ajokortin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus sekä työhistoria palkkatoiveineen viimeistään 30.6.2019 osoitteeseen rekry@talonmiespaikalle.fi otsikolla “Työhakemus asentaja”.

Talonmiespaikalle.fi on nopeasti kasvava asennuksiin ja remontteihin keskittynyt yritys. Olemme nuorekas, innovatiivinen ja ketterä pieni tiimi ja teemme työtä rakkaudesta lajiin.

Terkuin,

Dani ja Aleksi @ Talonmiespaikalle.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin