Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verkkokaupan taloushallinnon assistentti

Taloon Yhtiöt Oy Riihimäki

Verkkokauppa kasvaa ja me kasvamme sen mukana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia ja osaajia osaksi Bygghemma Finlandin verkkokauppoja. Meillä pääset työskentelemään tavarantoimittaja- tai asiakasrajapinnassa sekä verkkokaupan taustalla erilaisissa asiantuntijatehtävissä.

Haemme nyt joukkoomme Talousassistenttia Riihimäelle (Taloon Yhtiöt Oy)

Tehtävässä toimit osana taloushallinnon tiimiä ja tehtäviisi kuuluu ostolaskujen käsittely sekä avustaminen muissa kirjanpidon ja talouden tehtävissä. Taloustiimissämme on tällä hetkellä 8 talouden ammattilaista ja vastaamme siitä, että verkkokauppojemme osto- ja myyntilaskut ovat oikein ja kulkevat osaksi kirjanpitoa sekä luotettavaa konserniraportointia.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka ottaa työstään vastuun ja hoitaa eteen tulevat tehtävät ripeästi, huolellisesti ja tarkasti loppuun asti. Edellytämme kaupallista koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tietokoneen käyttötaitojen ja uusien ohjelmien omaksumisen on oltava sujuvaa.

Tarjoamme hyvän työn ja mukavan tiimin Riihimäen keskustan toimistollamme. Pääset ison verkkokaupan taustatiimiin osaksi kehittyvää ja kasvavaa liiketoimintaa. Noudatamme työsuhdeasioissa kaupan alan työehtosopimusta. Työ on vakituinen ja täysaikainen päivätyö.

Tutustu meihin lisää ja lähetä helppo hakemus 9.8 mennessä. Voit kysyä lisätietoja urasivuillamme chatin tai sähköpostiyhteydenoton kautta.


Bygghemma Finland on useamman menestyvän ja kasvavan suomalaisen verkkokaupan tiimi ja DIY-sektorin markkinajohtaja. Haluamme olla verkkokauppabusineksen ykkönen Suomessa. Kauppojamme ovat mm. www.taloon.com, www.netrauta.fi, www.talotarvike.com sekä www.kodin1.com, ja niissä vierailee yli 2 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Esillä on 150 000 kodinrakentamisen tuotetta ja yli 1 000 rakentamisen ja sisustamisen huippubrändiä. Olemme verkkokaupparatkaisujen edelläkävijöitä ja meillä on töissä Suomen parhaat verkkokauppaosaajat. Kuulumme ruotsalaiseen pörssiyhtiö Bygghemma Groupiin, www.bygghemmagroup.com. Bygghemmalaisia on pohjoismaissa yli 1 000 ja Suomessa 160. Suomen myyntimme vuonna 2019 oli yli 127 M€.
WWW-osoitehttp://www.taloon.com/
YhteystiedotMaria Dahlberg
Työpaikan osoiteJunailijankatu 15, 11100 RIIHIMÄKI
PalkkausKaupan työehtosopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan 9-10/2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://bygghemmafinland.teamtailor.com/jobs/902234-verkkokaupan-taloushallinnon-assistentti?promotion=166876-trackable-share-link-mol
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://bygghemmafinland.teamtailor.com/jobs/902234-verkkokaupan-taloushallinnon-assistentti?promotion=166876-trackable-share-link-mol
Ilmoitus jätetty05.07.2020
Ilmoitusnumero10392551

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin