Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

laborantti

Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy Helsinki

TAKLAB Eli Tampereen asbesti- ja kuitulaboratorio Oy etsii Helsingin laboratorioonsa vahvistusta asbestianalytiikan pariin!

Työ alkaa Tampereen laboratoriossamme noin kuukauden mittaisella opettelujaksolla, jonka jälkeen olisi siirtyminen töihin Helsingin laboratorioomme.

Työ pitää sisällään asiakaspalvelua, asbestin tutkimista valo- ja elektronimikroskoopein sekä XRF-laitteella suoritettavia lyijy sekä raskasmetallianalyyseja. Työaika on ma-pe hieman vaihtelevasti 0730-1800 välisellä ajalla.

Kaikki asbestinäytteitä analysoivat tutkiamme käyvät Englannissa suorittamassa kolmepäiväisen P401 koulutuksen noin puolenvuoden työssäolon jälkeen. Tähän tarvittava kielitaito on siis välttämätön.

Käytännön kokemus valo- ja elektronimikroskoopeista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ kyllä opetetaan huolellisesti ennen kuin pääsee käsiksi asiakasnäytteisiin. Vaatimuksena työhön on kuitenkin Laboratorioalan, geologin tai vastaava tutkinto.

Toivomme sinun olevan toimelias sekä oma-aloitteinen "hyvä tyyppi" joka selviytyy niin asiakaspalvelun haasteista kuin pientä tarkkuutta vaativasta mikroskooppityöskentelystä!

Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastata, mutta kannattaa laittaa hakemus sekä mahdollisesti heräävät kysymykset pikimmiten osoitteeseen hakemukset@taklab.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa!
Lisätietoa yrityksestämme ja toiminnastamme löydät sivuiltamme www.asbestilaboratorio.fi
WWW-osoitehttp://www.asbestilaboratorio.fi
YhteystiedotHeikki knuutila, Puh: +358451446193, heikki.knuutila@taklab.fi
hakemukset ja työhön liittyvät kysymykset: hakemukset@taklab.fi
Työpaikan osoiteristipellontie 25, 00390 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, 6kk koeaika
Ilmoitus jätetty06.03.2021
Ilmoitusnumero10650764

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin