Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloushallinon assistentti

Tampereen Autocenter Oy Tampere

Tampereen AutoCenter Oy on taloudellisesti vahva autoalan toimija, joka on investoinut ja kasvanut kannattavasti viimevuosina autoalan haasteista huolimatta. Yhtiössämme työskentelee yli 40 autoalan huippuammattilaista ja haluamme erottautua kilpailijoista jatkossakin asiakaspalvelun, osaamisen ja hyvän tekemisen meiningin kautta.

Toimimme Pirkanmaalla valtuutettuna Jaguar Land Rover -jälleenmyyjänä ja huoltopisteenä. Tarjoamme valtuutetun merkkihuollon palvelut BMW:lle, Mercedes-Benzille, Volkswagenille ja KIA:lle.

Olemme laajentaneet toimintaamme ja avasimme joulukuussa 2017 Jaguar Land Roverin uuden konseptin mukaisen myymälän. Samalla kasvatamme huoltomme kapasiteettia ja käynnistämme uuden maalaamon / peltikorjaamon. Vahvistamme hallinnon tiimiämme ja haemme

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA.


Työsi keskeistä sisältöä ovat taloushallinnon ja palkanlaskennan valmistelevat tehtävät, osto- ja myyntireskontran hallinnointi sisältäen ostolaskujen tiliöinnit. Tehtävä on monipuolinen ja siihen sisältyy myös sisäistä laskentaa ja raportointia, myyjien avustamista paperiasioissa ja yhteyksien hoitamista esim. verottajan ja tullin suuntaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu, mutta perusosaaminen molemmilla osa-alueilla on tärkeää. Sinulla on mielellään Netvisor -ohjelmistoon liittyvää osaamista, mutta sitäkin enemmän arvostamme halua ja kykyä oppia uutta. Systemaattisuus ja keskittymiskyky ovat oleellisia asioita tehtävässä menestymisen näkökulmasta. Emme kuitenkaan hae "pelkää numeronikkaria", vaan toivoisimme sinulta lisäksi hyviä vuorovaikutusvalmiuksia ja halua oppia ymmärtämään liiketoimintamme logiikoita.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvän työpaikan kehittyvässä yhtiössä, jossa ilmapiiri on nuorekas ja tavoitteellinen. Jos olet muuttamassa Tampereen seudulle kauempaa, autamme Sinua tarvittaessa asunnon hankkimisessa ja muutossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Harama, 040 748 5075. Soita mieluiten ensin, mutta voit toki lähettää hakemuksen suoraan sähköpostiosoitteella jani.harama@autocenter.fi. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy, eli ota yhteyttä nopeasti, mutta kuitenkin viimeistään 10.3.2018.
WWW-osoitehttp://www.autocenter.fi
YhteystiedotToimitusjohtaja Jani Harama, 040 748 5075, jani.harama@autocenter.fi
Työpaikan osoiteTaninkatu 12, 33400 TAMPERE
Palkkaussovitaan erikseen
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty23.02.2018
Ilmoitusnumero9496869

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin