Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalveluvastaava

Tampereen kaupunki Tampere

Huolehdimme vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja käsittelystä Tampereella. Teemme lisäksi laajenevaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on n. 60 M€ ja henkilökuntamme määrä 160 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Asiakaspalveluvastaavaa.

Tulet asiakaspalvelu- ja laskutustiimimme esimieheksi. Tehtävässä vastaat asiakaspalvelun ja myyntilaskutuksen toimivuudesta ja kehittämisestä. Toimit asiantuntijana kehittämisprojekteissa ja vastaat muutoshallinnasta sekä tuotat erilaisia ohjeita ja raportteja. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi asiakaspalvelun ja myyntilaskutuksen tehtäviä mm. sopimusten hallintaa, myyntilaskutusta ja yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikasempaa opistotason tutkintoa ja kokemusta taloushallinnon tehtävistä, erityisesti myyntilaskutuksen, -reskontran tai asiakaspalvelun tehtävistä sekä esimieskokemusta.

Laskemme eduksesi SAP osaamisen ja kokemuksen asiakastieto- ja laskutusjärjestelmien kokonaisuuden kehittämisestä. Arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia, koordinointi-, organisointi- ja vaikuttamistaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja vastuullista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7. alkaen henkilöstö- ja hallintopäällikkö Maarit Rautavaara puh. 041 7300 972.

Hakuaika päättyy 24.7.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.tampere.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa 20.7. alkaen henkilöstö- ja hallintopäällikkö Maarit Rautavaara puh. 041 7300 972.
Työpaikan osoiteViinikankatu 42 A, 33800 TAMPERE
PalkkausKVTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-02-18-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395967
Työnantajan viiteTRE-02-18-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin