Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Tampereen kaupunki Tampere

Pirkanmaan Voimia Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama yhtiö, joka vastaa Tampereen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluiden järjestämisestä sekä TAYS Keskussairaalan ja Pitkäniemen ateriapalveluista. Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista tarjoamalla täysipainoisia aterioita, puhtautta ja asiakasta tukevia muita ratkaisuja asiantuntevasti ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tarjoamme vuosittain 12 milj. ateriaa ja huolehdimme tilojen puhtaudesta yli 400 kiinteistössä reilun 700 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on n. 64 milj. euroa.

Hoitoala ja vanhusten palveluiden tuki/
Pitkäniemi, Keskussairaala, Hatanpää, Koukkuniemi


Tykkäätkö työskennellä isossa tiimissä? Olet suorittanut jo osan kokin tai suurtalouskokin tutkinnosta tai kenties valmistunut jo. Tarjoamme näköalapaikan nähdä ja osallistua erilaisten asiakkaidemme arkeen ja juhlaan. Tehtäviisi kuuluu laajasti ravintokeskuksessa tehtäviä suurtalouskokin tehtäviä, riippuen taitotasostasi. Perinteisesti kokin tehtäviin kuuluu mm. valmistaa herkullista ruokaa taloudellisesti hyvistä raaka-aineista. Ruokaohjeet ohjaavat ruoanvalmistusta ja omavalvonnasta huolehtiminen turvaa ruoan laadun. Kaikki keittiön tehtävät kiinnostavat sinua ja olet valmis oppimaan uusia valmistustapoja.

Tehtävään vaaditaan hygieniapassi. Mikäli tutkintosi on vielä kesken, toivomme, että opinnoistasi on suoritettu vähintään 1. vuosi.
WWW-osoitehttp://www.tampere.fi
Yhteystiedothttps://pirkanmaanvoimia.fi/toihin/avoimet-tyopaikat/
Työpaikan osoitePL 487, 33101 TAMPERE
PalkkausKVTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, Kesätyö
Haku päättyy22.02.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://pirkanmaanvoimia.fi/toihin/avoimet-tyopaikat/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://pirkanmaanvoimia.fi/toihin/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9847007

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin