Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Tampereen kaupunki Tampere

Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa lähihoitajaa vakituiseen toimeen Tampereen kaupungin Pappilanpuiston kotihoitoon.

Tehtävänkuvaan kuuluvat kotihoidon lähihoitajan tehtävät. Kotihoidon lähihoitaja toimii hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsotaan kiinnostus vanhusten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Valitulta edellytetään LOVe- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista lääkehoidon perusteet (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Hakuaika päättyy 1.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.tampere.fi/tyo
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079.
Työpaikan osoiteKourutaltankatu 2 C, 33560 TAMPERE
PalkkausKVTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.02.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-1839-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579545
Työnantajan viiteTRE-01-1839-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin