Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuntiopettaja, elintarvikeala

Tampereen kaupunki Tampere

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haettavana on määräaikainen päätoiminen tuntiopettajuus elintarvikeala ajalle 1.8.- 31.12.2020. Pääasiallinen toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Hervannan kampus, Hepolamminkatu 10 Tampere. Elintarvikealan tuntiopettajan tehtäviin kuuluu elintarvikealan eri osaamisalojen (liha-ala, elintarviketeknologia, leipomoala) ammatillisten aineiden opetus ja näyttötilaisuuksien suunnittelu, ohjaus ja arviointi. Opettaja toimii omaopettajana opiskelijaryhmilleen ja huolehtii osaltaan omaopettajille kuuluvat tehtävät.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Kelpoiseksi katsotaan myös tehtävään soveltuva erikoisammattitutkinto laajalla elintarvikealan työkokemuksella vahvistettuna. Edellytämme työkokemusta liha-alasta sekä elintarviketeollisuuden työprosessien tuntemusta. Lisäksi edellytämme ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja näyttöä opettajana toimimisesta aikuisten ja nuorten kanssa sekä hygieniapassia.

Katsomme eduksi elintarvikealan yritystoiminnan sekä alan yritysyhteistyön tuntemisen niin, että opettajalla on edellytyksiä kehittää alansa vetovoimaisuutta ja yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi eduksi luetaan erittäin hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä halukkuus oppia uutta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Janne Pietiläinen, puh. 050 560 6079 sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 5.6.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttp://www.tampere.fi
YhteystiedotKoulutuspäällikkö Janne Pietiläinen, puh. 050 560 6079 sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Työpaikan osoiteHepolamminkatu 10, 33720 TAMPERE
PalkkausOVTES
Työ alkaa1.8.2020 - 31.12.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy05.06.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-728-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354536
Työnantajan viiteTRE-01-728-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin