Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yliopisto-opettaja (käsityötiede, tekstiilityö)

Tampereen korkeakoulusäätiö sr Tampere

Yliopisto-opettajan määräaikainen tehtävä (käsityötiede, tekstiilityö)

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat korkeakouluyhteisön, joka uskoo ihmiseen ja tieteeseen. Tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan huippuosaajat muuttavat maailmaa Suomen toiseksi suurimmassa monitieteisessä ja innostavassa tutkimus- ja oppimisympäristössä.

Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta on kasvatuksen ja yhteiskunnan tilaa ja muutosta tutkiva sekä sivistysperustaa uudistava tutkimus- ja oppimisyhteisö. Koulutamme yhteiskunnallisesti ja kulttuurisesti tietoisia sekä laaja-alaisesti ajattelevia kasvatusalan asiantuntijoita ja vaikuttajia varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen. Oppimisyhteisömme arvostaa moniäänisyyttä sekä kannustaa laaja-alaiseen ja kriittiseen ajatteluun. Olennaisena toimintamme osana on Tampereen yliopiston normaalikoulu yliopistollisena harjoittelukouluna ja koulutoiminnan kehittämiskeskuksena.

Haemme yliopisto-opettajaa (käsityötiede, tekstiilityö) määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.-31.12.2019. Tehtävässä on 2 kuukauden koeaika.

Tehtävänkuvaus

Yliopisto-opettajan (käsityötiede, tekstiilityö) tehtävänä on:

käsityötieteen ja tekstiilityön pedagogiikan opetus ja ohjaus
osallistua opettajankoulutuksen integroivien kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen
osallistua sidosryhmien kanssa tehtävään opettajankoulutusyhteistyöhön

Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytämme

soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
tekstiilityön opetuksen teoreettista ja käytännöllistä tuntemusta
yleistä pedagogista kelpoisuutta (opettajan pedagogiset opinnot, 60 op)
hyvää suomen kielen taitoa
hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Arvostamme oppiainerajat ylittävää opetussuunnitelmallista ajattelua ja laaja-alaista opettajakokemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme aktiivisen ja kansainvälisesti orientoituneen tutkimusyhteisön sekä mahdollisuuksia työskennellä laaja-alaisessa tutkinto-ohjelmassa eri opintosuuntien opiskelijoiden kanssa. Luotamme yhteisön asiantuntijuuteen, mikä antaa sinulle mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Kasvatustietieteiden ja kulttuurin tiedekunta suuntaa toimintaansa yliopiston strategian mukaisesti koko korkeakoulutuksen kentälle sekä kansainväliseen koulutusyhteistyöhön. Tämä tarjoaa mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamistasi mm. ammattikorkeakoulusektorille Tampereen korkeakouluyhteisössä sekä kansainväliseen koulutustoimintaan.

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksille sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä (www.tuni.fi/toihin)

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella: https://tuni.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=241
Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 17.6.2019 klo 23.59.

Liitä hakemukseesi Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) ansioluettelomallin mukaisesti laadittu ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yliopistonlehtori Minna Mäkihonko, minna.makihonko@tuni.fi, 050 318 2137 (7.6. klo 9-16, 10.6. klo 14-16, 11.6. klo 9-16, 12.6. klo 11-14, 17.6. klo 9-12)
WWW-osoitehttp://www.tuni.fi
YhteystiedotYliopistonlehtori Minna Mäkihonko, minna.makihonko@tuni.fi, 050 318 2137 (7.6. klo 9-16, 10.6. klo 14-16, 11.6. klo 9-16, 12.6. klo 11-14, 17.6. klo 9-12)
Työpaikan osoiteÅkerlundinkatu 5, 33014 TAMPEREEN YLIOPISTO
Palkkausks. ilmoitus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.08.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 1.8.-31.12.2019
Haku päättyy17.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://tuni.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=241
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998893

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin