Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuoriso-ohjaaja

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry Tampere

Tampereen seudun Työllistämisyhdistys Etappi ry / Luontopolkua eteenpäin työpaja hakee oppisopimusopiskelijaa ajalle 1.4.2021-31.12.2022. STEAN paikka-auki rahoituksella haluamme tarjota vaikeasti työllistyvälle työttömälle nuorelle tai osatyökykyiselle alle 35-vuotiaalle henkilölle mahdollisuuden opiskella Nuoriso- ja yhteisöohjaajan tutkinnon työpainotteisesti oppisopimuskoulutuksen kautta. Osatyökykyisyys tai vaikea työllistymistilanne voi johtua esimerkiksi elämäntilanteeseen liittyvistä haasteista, fyysistä tai psyykkisistä pulmista.

Haemme oppisopimusopiskelijaa työttömille nuorille suunnattuun luonto- ja retkeilypainotteiseen vertaistukitoiminnan koordinaattorin /vertaisryhmän ohjaajan työtehtäviin. Vertaistukitoiminnan koordinaattorina palkattava henkilö pääsee tekemään työtä vertaistukitoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinoinnin parissa. Hän saa käytännön kokemusta myös ryhmänohjaamisesta, retkien ja tapahtumien suunnittelusta, järjestelystä ja ohjaamisesta.

Palkattava henkilö toimii osana Luontopolun työtiimiä. Työtehtävässä työpareina toimivat Luontopolun työntekijät, vapaaehtoistyöntekijät kuin vertaisohjaajatkin. Työnkuva mahdollistaa yksilöllisten mielenkiinnonkohteiden ja omien vahvuuksien hyödyntämisen sisältöjen tuotossa.

Luontopolkua eteenpäin työpaja järjestää pirkanmaalaisille 16-29-vuotiaille työttömille nuorille kokonaisvaltaista hyvinvointia ja työllistymistä edistävää toimintaa. Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Luontopolun palveluissa luonto, liikunta ja toiminnallisuus ovat vahvasti läsnä. Tarjoamme nuorille yksilöllistä ohjausta ja tukea elämän tilanteesta esiin nouseviin kysymyksiin, voimavarapainotteisia kursseja ja tapahtumia sekä vertaistukitoimintaa. Luontopolulla toimii myös toimeliaita vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka ovat mukana järjestämässä vertaistukiryhmän toimintaa ja erilaisia tapahtumia.
WWW-osoitehttp://www.etappi.info
YhteystiedotOskari Koivisto
040 766 8459
oskari.koivisto@etappi.info
Työpaikan osoiteSarvijaakonkatu 28 & 30, 33540 TAMPERE
Palkkaus1-6kk 1788e. 6kk jälkeen 2104e/kk
Työn luonneoppisopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.04.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, 31.12.2022 saakka.
Ilmoitus jätetty26.02.2021
Ilmoitusnumero10640604

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

78 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin