Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lehdenjakaja

Tampereen Ykkösjakelut Oy Tampere

Etsitkö työtä, joka on itsenäistä ja työkaverit mukavia? Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

VARAJAKAJAA TAMPEREEN KESKUSTA-ALUEELLE

Jaamme lehtiä ja mainoksia kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Tarjoamme reippaalle ja työtä pelkäämättömälle henkilölle työtä tuntipalkalla, jakelualueena Tampereen keskusta. Kaupan päälle saat mukavan työkaverin. Työpäiviä kertyy 3-4 päivänä viikossa (ma/ti, ke-to, la), noin kahdeksan tuntia päivässä. Jakelu suoritetaan yrityksen tarjoamalla jakeluautolla, kahden henkilön voimin. Työnkuvaan kuuluu osoitteettoman suoramainonnan lajittelua, niputusta ja jakelua Tampereen keskustassa.
Arvostamme hakijalla hyvää kuntoa ja englannin kielen perustaitoa.


Tampereen Ykkösjakelut Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. Tampereen Ykkösjakelut Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 247 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6 300 työntekijää.
WWW-osoitehttp://www.ykkosjakelut.fi
YhteystiedotKimmo Kallio, Puh: 0400 859 766, kimmo.kallio@ssm.fi
Työpaikan osoiteRasulankatu 9, 33730 TAMPERE
Palkkaus10€/h
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti / sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, neljänä päivänä viikossa, n. 8h/päivä
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemuskimmo.kallio@suoramainonta.fi
Ilmoitus jätetty23.01.2020
Ilmoitusnumero10238135

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

68 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin