Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja (sisäinen sijainen)

Tampereen yliopistollinen sairaala Tays Tampere

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

NUMEROTUNNISTE 261

2 SAIRAANHOITAJAN toimea (sisäinen sijainen), kirurgian vastuualueella, pehmytkirurgian leikkausosastolla.

Kirurgian vastuualueella pehmytkirurgian leikkausosastolla hoidamme gastroenterologisia, yleiskirurgisia, urologisia, verisuonikirurgisia ja lastenkirurgisia potilaita. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö: Toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää sitoutumista pehmytkirurgisten potilaiden hoitotyön ja palveluprosessien kehittämiseen.

Eduksi katsotaan suuntautuminen perioperatiiviseen hoitotyöhön ja kokemus anestesiahoitotyöstä. Tehtävässä korostuvat yhteistyötaidot sekä taito hakea tutkittua tietoa ja soveltaa sitä hoitotyöhön.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, joustavuutta, kykyä sopeutua muuttuviin toimintaympäristöihin ja itsenäiseen päätöksentekoon.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa on mahdollisuus ammatillisen osaamisen syventämiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Työsuhteen tyyppi ja työaikamuoto: Vakituinen toimi, 3-vuorotyö/kokopäivätyö.

Koeaika: 6 kk.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES, toimi täytetään sopimuksen mukaan

Vaadittavat todistukset: Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Tiedustelut: osastonhoitaja Sonja Hietaranta, puh. 03 311 66196 tai ylihoitaja Marita Saari, puh. 050 3651811 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakumenettely: Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta http://www.tays.fi/rekrytointi. Toimea voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan toimen numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 4.9.2019 klo 14.30.
WWW-osoitehttps://www.tays.fi
Yhteystiedotosastonhoitaja Sonja Hietaranta, puh. 03 311 66196 tai ylihoitaja Marita Saari, puh. 050 3651811 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.
Työpaikan osoiteTeiskontie 35, 33520 TAMPERE
PalkkausKVTES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy04.09.2019 klo 14:30
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061293

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin