Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntisihteeri

Tapio Pesonen Oy Tuusula

Tapio Pesonen Oy/Mainospaja T. Pesonen on Hyrylässä toimiva mainospalveluiden toteuttaja sekä työvaate/-jalkine ja henkilösuojain myymälä.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja kokenutta MYYNTISIHTEERIÄ myyntiin.

Tehtäviin kuuluu asiakassuhteiden hoitaminen, uusien asiakkaiden hankkimista ja myyntityötä. Tehtävässä edellytetään markkinoinnin ja myynnin hallintaa sekä tuotteiden, palveluiden ja sopimusasioiden hyvää tuntemusta. Työ edellyttää vastuullisuutta, aktiivista työskentelyotetta, neuvottelutaitoja ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä.

Asiakkaina ovat pääasiassa yritykset, yhdistykset ja urheiluseurat. Myytävät tuotteet: työvaatteet, -jalkineet, henkilösuojaimet, tarrat, teippaukset, opasteet, mainosmateriaalit, digipainopalvelut yms.

Mikäli olet ripeä, reipas ja sanavalmis myynnin ammattilainen, meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen työ valtavan tuotevalikoiman parissa. Lähetä hakemus: tapio@tpesonen.fi
WWW-osoitehttp://tpesonen.fi
Työpaikan osoiteSulantie 11, 04300 TUUSULA
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.06.2019
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9965869

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin