Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Eläintenhoitaja

Tassuvahti Oy Tampere

Mikä Tassuvahti? Tassuvahti Oy on moderni lemmikinhoitopalvelu, joka tarjoaa koiran ulkoilutusta ja vuorokausihoitoa joko asiakkaan tai hoitajan kotona sekä kotikäyntejä kissoille pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Millaisia työntekijöitä haemme?

Etsimme nyt aktiivisia, päteviä, palveluhenkisiä ja eläinrakkaita lemmikinhoitajia Tampereelta, erityisesti Tampereen keskustan tai hyvien julkisten yhteyksien läheisyydessä asuvia hoitajia, joilla on mahdollisuus ulkoiluttaa koiria säännöllisesti päiväsaikaan.

Jos sinulla on joustava aikataulu, kokemusta koirien ja kissojen hoidosta ja tahdot viettää aikaa lemmikkien kanssa, tämä on sinulle oiva tilaisuus. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus toimia vuorokausivahtina koirille (aina yksi hoitokoira kerrallaan, tai useampi asiakkaan taloudesta) omassa kodissasi tai lemmikin omistajan kodissa, olet päivisin vapaana ja sinulla on kokemusta lemmikinhoidosta joko omien, tuttujen lemmikkien tai koulutuksen kautta.

Millaista työtä tarjoamme?

Työ tehdään freelancerina, eli tarjoamme erittäin joustavaa keikkatyötä, joka sopii niin eläinrakkaille opiskelijoille, vapaan aikataulun omaaville työnhakijoille kuin eläkeläisillekin. Työ sisältää koirien pidempää hoitoa joko omassa tai lemmikin omistajan kodissa, yksittäistä tai säännöllistä ulkoilutusta aamupäivisin tai iltaisin sekä kissoille kotikäyntejä, riippuen omista aikatauluistasi ja mielenkiinnonkohteistasi.

Edellytämme:

- Oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- Vapaa ja joustava aikataulu arkisin klo 11-14 välisenä aikana
- Aiempaa kokemusta koirista
- Täysi-ikäisyyttä

Katsomme eduksi:

- Mahdollisuus jatkaa tassuvahtina mahdollisimman pitkään
- Mahdollisuus tarjota hoitopaikkaa koirille

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn välittömästi. Jos sinulla on kysyttävää Tassuvahdin työhön liittyen, voit laittaa meille sähköpostia rekry@tassuvahti.fi tai WhatsApp-viestiä numeroon 045 78762661 (Jenni Vihtkari, Tassuvahdin HR-koordinaattori). Työtä tehdään toimeksiantosuhteessa.
WWW-osoitehttps://www.tassuvahti.fi
Yhteystiedotrekry@tassuvahti.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeinäkuu/Elokuu 2020, sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy16.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://form.jotformeu.com/80373065683359
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391474

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin