Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lounas- ja á la carte kokki

Taukopaikka Lahnajärvi Oy Salo

Haemme lounas- ja á la carte kokkeja Taukopaikka Lahnajärven kehittyvään keittiöön. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan legendaarisessa ympäristössä. Taukopaikka Lahnajärvi avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1952, avasimme sen uudelleen 1.6.2020. Ensimmäinen kesä vakuutti uudistuneen Lahnajärven vahvistaneen paikkansa ja valoi uskoa tulevaisuuteen.

Vuonna 2020 Taukopaikka Lahnajärvellä nautitaan laadukkaasta aamupalasta ja lounaasta, jossa huomioimme eri ruokavalioita noudattavat. Koko päivän tarjolla on herkullinen á la carte -lista. Valmistamme kaikki ruokamme itse. Taukopaikka Lahnajärvi tarjoilee kesäkaudella ruokaa myös omasta savustamosta. Ravintolan yhteydessä toimii Lahnajärven Tilapuoti, jossa on tarjolla lähialueen tuotteita. Useat kokoustilat ja kasvava majoituskapasiteetti mahdollistavat monipuolisten tilaisuuksien järjestämisen. Laadukas ruoka ja erinomainen palvelu ovat toimintamme kulmakiviä.

Tulisiko Lahnajärvestä myös sinun juttusi?

Lahnajärvi on kaikkien työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien yhteinen juttu. Toivomme sinulta iloista ja asiakaslähtöistä otetta työhön. Olet oma-aloitteinen, motivoitunut ja tehokas. Voit olla jo kokeneempi alan ammattilainen tai juuri alalle valmistunut. Tärkeää on positiivinen asenne, tiimihenki ja reipas ote työntekoon! Työpäivät saattavat olla välillä hyvinkin hektisiä, joten odotamme sinulta myös hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta. Katsomme englannin- ja/tai ruotsinkielen taidon eduksi. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Lähetä avoin hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen toimisto@visitlahnajarvi.fi. Ravintolapäällikkömme Heidi Sandberg antaa lisätietoja puhelimitse arkisin klo 13-15, p. 045-2009264.

Lisätietoa meistä:

www.visitlahnajarvi.fi
www.facebook.com/visitlahnajarvi
www.instagram.com/visitlahnajarvi
WWW-osoitehttp://visitlahnajarvi.fi
YhteystiedotRavintolapäällikkömme Heidi Sandberg antaa lisätietoja puhelimitse arkisin klo 13-15, p. 045-2009264.
Työpaikan osoiteHelsingintie 3276, 25420 LAHNAJÄRVI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusLähetä avoin hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen toimisto@visitlahnajarvi.fi
Ilmoitus jätetty22.10.2020
Ilmoitusnumero10497137

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin