Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitossuunnittelija

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy Rauma

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Raumalla, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 70 suunnittelualan ammattilaista. Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä.

Näkymien ollessa vahvassa kasvussa haemme teollisuusasiakkaittemme laitosinvestointeihin suunnittelijoita. Työskentelet laitossuunnitteluprojekteissa asiakkaan tiloissa.

Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri). Hallitset Autocad- ja Office -ohjelmistojen sekä 3D-suunnitteluohjelmien, esim. Solidworks, käytön.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut oppimaan uutta sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit hyvin englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Aikaisempi kokemus suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Tärkeintä on motivoitunut ja innostunut asenne työhösi.

Tule meille töihinTarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden tekijäksi.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Juha Salonen, puh. 050 599 3513.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemus https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/tyopaikat/ 5.5.2019 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.ENGnD.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Juha Salonen, puh. 050 599 3513.
Työpaikan osoiteTikkalantie 1, 26100 RAUMA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.05.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/tyopaikat/
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929348

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin