Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Runkosuunnittelija

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy Rauma

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu-ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Raumalla, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 70 suunnittelualan ammattilaista. Maailman suurimmat ja teknologisesti kehittyneimmät risteilijät valmistetaan emoyhtiömme telakalla Turussa. Meyer Turku rakentaa yhdessä sisartelakoidensa Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa maailman innovatiivisimmat ja edistyksellisimmät risteilijät.

Näkymien ollessa vahvassa kasvussa haemme runkosuunnitteluun lisää tekijöitä. Runkosuunnittelussa osallistut yhdessä projektiryhmän kanssa laivojen perus- sekä valmistussuunnitteluun pääsääntöisesti Aveva Marine- ja Catia -ohjelmistoilla. Perussuunnittelussa luodaan ja ylläpidetään laivan rungon 3D mallia, jota hyödynnetään mm. painolaskennassa ja varustelun reitityksen taustalla. Valmistussuunnittelussa 3D mallia täydennetään lisäämällä siihen tuotannon tarvitsemat lisätiedot. Mallista tuotetaan työpiirustukset, sekä muut valmistuksen tarvitsemat dokumentit.
Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri). Hallitset Autocad- ja Office -ohjelmistojen käytön sekä 3D-suunnitteluohjelmien, esim. Aveva, Catia, perusteet.
Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta. Kommunikoit hyvin englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.
Aiemman kokemuksen suunnittelutehtävistä katsomme eduksi, mutta tärkeintä on motivoitunut ja innostunut asenne työhösi. Perehdytyksen uusiin työtehtäviin saat sisäisten koulutustemme kautta.
Tule meille töihinTarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden laivanrakentajaksi.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Anu Tiira, puh. 050 428 4119.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä https://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/tyopaikat/ sähköinen hakemus 5.5.2019 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.ENGnD.fi
YhteystiedotRunkosuunnittelun ryhmäpäällikkö Anu Tiira, puh. 050 428 4119.
Työpaikan osoiteTikkalantie 1, 26100 RAUMA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksn mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.05.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.meyerturku.fi/avoimet-tehtavat/tyopaikat/
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929329

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin