Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakaspalvelu ja tietojenkäsittely etätyöpaikka

teknologiatuontanto Helsinki, Etätyö

- Tehtäväsi on mm. tarkistaa päivän tilaukset, syöttää tiedot postitusjärjestelmään ja tarkistaa asiakkaiden viestit ja käsitellä tilausten statukset ja mm. pyydetyt muutokset tilauksiin, sekä vastata asiakkaiden kysymyksiin.

- Työtä tehdään tietokoneella tai mobiililaitteella etätyönä ja työn määrä ei ole kovinkaan suuri, arviolta 0,5 – 2 tuntia päivässä. sopii hyvin myös opiskelijalle.

- Kielitaito kirjallinen suomi ja englanti tarpeen, sekä perustason tietokoneenkäyttö tulee olla sujuvaa.

- Palkkaus on kuukausittainen korvaus työstä 600 euroa.

- Pätevälle henkilölle paljon muitakin töitä riittäisi, mm. markkinoinnin ja sosiaalisen median parissa jolloin tietysti palkkauskin muuttuisi.

-Hakemamme henkilö on huolellinen ja vastuuntuntoinen ja kielellisesti lahjakas ja nopea oppimaan uusia asioita.

- Työ on mielenkiintoista, ja asiakkaamme keskimäärin erittäin miellyttäviä ja positiivista palautetta tulee paljon. Asiakkaista valtaosa Yhdysvalloista.

- Työ alkaa heti valittuamme sopivan hakijan ja koulutamme tehtävään huolellisesti, eli otathan yhteyttä samantien mikäli kiinnostuit ja uskot olevasi mahdollisesti oikea henkilö.

56 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin