Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokoonpanotyö etätyö

teknologiatuontanto Helsinki,Vantaa,Espoo,Kauniainen,Porvoo,Sipoo, Etätyö

Etsimme huolellista ja näppäräsormista työntekijää helppoon etätyönä tehtävään kokoonpanotyöhön.

 

- Voit tehdä työtä omalla aikataulullasi ja esim. kotoa käsin. Työn oppii nopeasti ja osat ovat siistejä ja pieniä, työtilaksi riittää työpöytä ja palkkaus on reilu, selkeä ja kannustava, kiinteä summa per valmistettu osa. Sillä nopeudella mitä teemme itse, palkkaus on n. 20-25 euroa tuntia kohden ja luulisi hitaampienkin tekijöiden pääsevän kympin paremmalle puolelle helposti. Työssä oppii ja kehittyy ja tärkeintä laatu ja huolellisuus.

 

- Täydellinen työpaikka esim. opiskelun ohessa: ei vie paljon aikaa, esim. 1-2 h päivä riippuen kuinka paljon haluaa tehdä, voihan niitä tehdä vaikka kokopäivän viikonloppuna ja muuten levätä eli saa tehdä omalla aikataululla ja kotoa käsin.

 

- Toivomme hakijalta huolellista ja vastuuntuntoista asennetta työtehtäviä kohtaan. Mitään erityistä kokemusta työssä ei tarvita, ei edes työkaluja, vaan normaali sorminäppäryys riittää menestyksekkääseen työntekoon.

 

- Työ alkaa heti kun löydämme oikean hakijan ja asioista saadaan sovittua, eli kannattaa ottaa yhteyttä samantien.

 

-Mikäli hommat toimivat ja kiinnostaisi tehdä enemmänkin töitä, yrityksellä on tarjolla kokoonpanotyötä tuotantotiloissaan aina kokopäivätyöhön asti.

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin