Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laborantti

Teknos Oy Nurmijärvi

Palkkaamme vuosittain yli 70 kausi- ja kesätyöntekijää tehtaillemme Pitäjänmäelle ja Rajamäelle. Etsimme kausi- ja kesätyöntekijöitä keväälle ja kesälle 2021 erilaisiin tehtäviin, kuten tuotekehitykseen, maalinvalmistukseen, varastotyöhön, kunnossapitoon, laadunvalvontaan sekä erilaisiin toimistotehtäviin, kuten tilaustenkäsittelyyn ja vientiin. Teknos tarjoaa uransa alussa oleville nuorille, opiskelijoille ja vastavalmistuneille lukuisia mahdollisuuksia. Tarjoamme myös kansainvälisen trainee-ohjelman opintonsa loppusuoralla oleville maisteriopiskelijoille.

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

LABORANTTEJA LAADUNVALVONNAN KESÄTÖIHIN

Rajamäen tehtaallemme kesän 2021 sesonkiin.

Tarjoamme kesälle 2021 useita kesätyöpaikkoja laadunvalvonnan tehtävissä jauhe- ja nestemaalituotannossa. Kesätyöt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuun lopussa. Lisäksi etsimme vuorotteluvapaan sijaista touko-lokakuulle.

Tehtävän tarkoituksena on tuotteidemme laadun varmistaminen. Tulet työskentelemään joko jauhemaalituotannon tai nestemaalituotannon käyttölaboratoriossa. Laborantin työtehtäviin kuuluvat näytteiden otot, mittaukset ja analysoinnit erilaisilla menetelmillä. Lisäksi teet esimerkiksi tuotantosävytyksiä, raaka-aineiden analysointia ja tulosten kirjaamista järjestelmäämme. Työtehtäviisi kuuluu myös laboratorion siistinä pitäminen ja erilaiset puhdistukset. Toivommekin työtavoiltasi siisteyttä ja tarkkuutta. Työssä tehdään yhteistyötä eri osastojen kanssa, kuten esimerkiksi tuotannon ja tutkimuksen kanssa. Työ on osastosta riippuen joko kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä.

Odotamme sinulta

- Opiskelet laboratorio tai kemian alaa. Voit myös olla jo valmistunut.
- Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää.
- Omaat hyvät yhteystyötaidot, joita vaaditaan esimerkiksi eri osastojen kanssa työskentelyssä.
- Toivomme, että tartut mielelläsi ripeästi toimeen etkä hätkähdä paineen alla työskentelyä.
- Sinulla on hyvät matemaattiset taidot ja looginen päättelykyky, joita tarvitset esimerkiksi lisäyksiä laskiessa.
- Työvuorot voivat vaihdella, joten eduksi katsotaan joustava asenne työvuorojen suhteen.

Arvostamme

- Hyviä IT-taitoja ja aiempaa kokemusta IFS-järjestelmän käytöstä.
- Aiempaa työkokemusta laboratoriossa työskentelystä tai kemian alalta.

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta alaltasi. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi apunasi ovat ammattitaitoiset työkaverit.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, kuntosalin sekä laajat työterveyden palvelut.

Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuun lopussa 2021.

Kuulostaako sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 7.2.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Kuinka voit ottaa yhteyttä?

Kysymyksiisi vastaavat laadunvalvonnan esimiehet Sanna Räisänen ja Marko Hintsala. Tavoitat heidät joko puhelimitse puh. +358 950609660 / Sanna tai +358 950609663 / Marko taikka sähköpostitse etunimi.sukunimi@teknos.com. Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla.
WWW-osoitehttps://www.teknos.com/fi-FI/tietoa-meista/
YhteystiedotKysymyksiisi vastaavat laadunvalvonnan esimiehet Sanna Räisänen ja Marko Hintsala. Tavoitat heidät joko puhelimitse puh. +358 950609660 / Sanna tai +358 950609663 / Marko taikka sähköpostitse etunimi.sukunimi@teknos.com. Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla https://www.teknos.com/fi-FI/yritys/tietoa-meista/
Työpaikan osoitePerämatkuntie 12, 05200 RAJAMÄKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaToukokuussa 2021
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy07.02.2021 klo 23:59
Jätä hakemusKuulostaako sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 7.2.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.recright.com/careers/fi/teknos-oy/laborantteja-laadunvalvonnan-kesatoihin-5ff7137a315caf0692a38f62
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579613

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin