Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvottelija, Verisure

Teleperformance Nordic AB Tampere

Teleperformance etsii yhteistyössä Verisuren kanssa kahta asiakasneuvottelijaa tarjoamaan kuluttaja-asiakkaille kodin hälytys- ja turvallisuusratkaisuja puhelimitse. Oletko sinä seuraava huippumyyjämme?

Mikä juttu?

Verisuren asiakasneuvottelijana Sinun tehtävänäsi on myydä palveluja B2C-tiimissämme ja keskittyä tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ostokokemuksia puhelimitse. Asiakasneuvottelijana olet päivittäin yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoitat heidän tarpeensa ja tarjoat heille markkinoiden parhaita hälytys- ja turvallisuusratkaisuja.

Tarjoamme Sinulle PAM:in TES:n mukaisen palkan (Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskeva työehtosopimus) ja kilpailukykyisten kannusteiden lisäksi huumorintäyteistä arkea sekä miellyttävät työtilat aivan Tampereen ytimessä, kivenheiton päässä Ratinan kauppakeskuksesta. Mikäli haluat nähdä miten oma tulos vaikuttaa palkkaasi, puhua ihmisille työksesi sekä työskennellä voittajatiimissä - olet löytänyt oikean paikan!

Aloituspäivä: ma 3.8.2020
Työaika: 37,5h/vko, arkisin 9.00 - 17.00

Myynnin onnistuminen vaatii aina hyvää ihmistuntemusta ja ehdoton plussa on mikäli olet itsekin helposti lähestyttävä niin siviilissä kuin töissäkin. Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä meille on, että olet innostunut ja myyntihenkinen luonteeltasi, sillä koulutamme Sinulle myynnin salat paikan päällä!

Mitä Teleperformance tarjoaa Sinulle

Varmistamme, että saat tarvitsemasi perehdytyksen ja ohjauksen työhön, jotta voit menestyä hommassa heti alusta alkaen. Tiivis yhteistyö kollegoiden ja esimiehen välillä auttaa Sinua kehittymään ja saat vinkkejä myös kokeneilta konkarimyyjiltä. Meillä on valmiit soittolistat ja monipuoliset kohderyhmät valmiina käyttöösi.

Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tekevät parhaan tuloksen. Siksi haluamme tarjota motivoivan työympäristön lisäksi myyntikilpailuja, joista huippumyyjät blokkaavat palkintoja myös kotiin viemiseksi. Tulet nopeasti huomaamaan, että työ Teleperformancella on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista rypistystä, sillä meillä esimieskin on kuin yksi tiimiläinen ja saattaa istahtaa alas soittelemaan asiakkaita läpi!

Tarjoamme Sinulle työpaikan yrityksessä, joka satsaa jokaisen työntekijän ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Tarjoamme työkalut sekä opit, joista on Sinulle hyötyä myös muilla aloilla jatkossa. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että myyntikoulutus tai -kokemus olisi hukkaan heitettyä aikaa!

Kiinnostuitko? Hienoa, hakemusta vain rohkeasti sisään urasivujemme kautta!

Kysymyksiin itse työstä vastailee mielellään Service Delivery Manager Joni Kemppainen +358407751578 (soitto, tekstari, WhatsApp) tai joni.kemppainen@teleperformance.com

Rekrytointiprosessista vastaa HR Consultant Reea Helminen +358505987481 tai reea.helminen@teleperformance.com

Pääset tutustumaan huikeaan yrityskulttuuriimme tarkemmin myös Facebookissa: https://www.facebook.com/TeleperformanceFinland/

Teleperformance on maailman johtava ulkoistettuja palveluita tuottava yritys, jonka erityisalaa on monikanavaisen asiakaskokemuksen johtaminen ja tuottaminen. Teleperformancen palveluihin kuuluvat erilaiset asiakaspalveluratkaisut, tekninen tuki, myynti sekä perinnän palvelut. Teleperformance perustettiin Pariisissa vuonna 1978. Yritys työllistää yli 300 000 työntekijää lähes 80 maassa, tarjoten palvelua 265 kielellä.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com (http://www.teleperformance.com/) ja www.teleperformancecareer.com (http://www.teleperformancecareer.com/)
WWW-osoitehttp://www.teleperformance.se
YhteystiedotReea Helminen, reea.helminen@fi.teleperformance.com
Työpaikan osoiteHatanpään valtatie 18, 33100, Tampere, 33100 TAMPERE
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://career.teleperformancecareer.com/jobs/907349-asiakasneuvottelija-verisure
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395384
Työnantajan viite167295

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin